- Jeg skal lære sønnen min å gå

Venke Knutson tilbringer sommeren sammen med sine nærmeste.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble Venke Knutson (33) mamma for andre gang da hun fødte sønnen Villas (1). Den lille gutten ble født med en alvorlig hjertefeil og fikk en svært dramatisk start på livet.

- Det ble en tøff start. Hele livet stoppet opp. Jeg trodde jeg hadde gått rundt med et friskt barn i magen. Legene sa det mest sannsynlig ville gå bra, men at ingenting var 100 prosent sikkert, har  Knutson sagt til Dagbladet.

Men etter en omfattende operasjon ble Villas friskemeldt, og nå ser popstjernen frem til en avslappende sommer sammen med sine nærmeste.

-Om sommeren har man små prosjekter og i år skal jeg prøve å lære sønnen min å gå ordentlig, sier Venke til Seoghør.no.  

Sammen med ektemannen Thomas Wold har hun også datteren Vilma (3).

Torsdag satt Venkes foreldre barnevakt, mens hun koste seg på Universals sommerfest.

Selv om hun ser frem til kvalitetstid med familien i Sverige og på Sørlandet skulle hun gjerne stått på scenen i sommer.

- Jeg skulle kjempegjerne holdt konserter, men i år er det andre artisters tur. Det er mange av oss nå og i år er det forhåpentligvis andre som får kose seg på scener rundt om i det pene landet vårt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var bare «so wrong» 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer