- Jeg skal kvele dem

Italias statsminister vil legge lokk på landets største problem.

LEGGER LOKK PÅ DEBATTEN: Silvio tåler ikke at noen skriver stygt om mafiaen, og spekulasjonene går på at han har nære bånd til den selv.
LEGGER LOKK PÅ DEBATTEN: Silvio tåler ikke at noen skriver stygt om mafiaen, og spekulasjonene går på at han har nære bånd til den selv. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Italias statsminister Silvio Berlusconi siste utspill vekker oppsikt. Denne gangen handlet det om et av Italias største samfunnsproblem - den beryktede mafiaen, ifølge NRK.

Derfor var det kanskje ikke så mange som ble overrasket da han i dag saat han helst skulle ha brukt mafia-lignende metoder på dem han menersetter Italia i et dårlig lys.

Ikke mafia-medlemmene selv, men dem somforteller om mafiaen gjennom bøker og filmer.

– Hvis jeg finner ut hvem som har laget serien «Blekkspruten», og hvem som har skrevet bøker om mafiaen, som alle gir et så dålig inntrykk av Italia internasjonalt, lover jeg at jeg vil kvele dem, sa Berlusconi til hans parti Forza Italias unge supportere i dag, ifølge nyhetsbyrået AFP.

''Blekkspruten'', som på italiensk heter ''La Piovra'', var en TV-serie som handlet om mafiaen som ble sendt på den statlige italienske TV-kanalen Rai fra 1984 til 2001.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Vil skilles fra statsministerenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer