KLAR FOR MGP 2016: Agnete Johnsen har tidligere vært med i «Stjernekamp» og «Skal vi danse». Nå er hun klar for å prøve seg i Melodi Grand Prix. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum
KLAR FOR MGP 2016: Agnete Johnsen har tidligere vært med i «Stjernekamp» og «Skal vi danse». Nå er hun klar for å prøve seg i Melodi Grand Prix. Her er hun avbildet i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg skal kjøre på 100 prosent og ha det gøy

Etter suksess i «Stjernekamp» og «Skal vi danse» satser Agnete Johnsen alt på å sjarmere TV-publikummet for tredje gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble det kjent hvilke artister som skal delta i årets Melodi Grand Prix-finale.

En av de mest profilerte artistene blant de ti finalistene, er Agnete Johnsen (21).

Etter at hun først ble kjent gjennom gruppa The BlackSheeps, som gikk til topps i Melodi Grand Prix jr. i 2008, har hun på egenhånd kommet på andreplass i NRK-konkurransen «Stjernekamp» og gått til topps i «Skal vi danse» på TV 2.

Til Seoghør.no sier hun at hun ikke har noen plan for å vinne, men lover full trøkk når hun skal fremføre sangen «Icebreaker» i Oslo Spektrum 27. februar.

- Jeg skal kjøre på 100 prosent og ha det gøy, men noen vinnerstrategi har jeg ikke.

Se video fra Melodi Grand Prix-lanseringen nedenfor!

 

Programlederne for årets Melodi Grand Prix er Kåre Magnus Bergh (37) og Silya Nymoen (38).

Saken fortsetter under bildet.

SUPERDUO: Det er Silje (Silya) Nymoen og Kåre Magnus Bergh som skal lede MGP-finalen fra Oslo Spektrum i 2016. Her er de sammen med årets MGP-general Jan Fredrik Karlsen og årets artister.  Foto: NTB scanpix
SUPERDUO: Det er Silje (Silya) Nymoen og Kåre Magnus Bergh som skal lede MGP-finalen fra Oslo Spektrum i 2016. Her er de sammen med årets MGP-general Jan Fredrik Karlsen og årets artister. Foto: NTB scanpix Vis mer

Agnete legger ikke skjul på at hun syne det er gøy å jobbe med Silya igjen, etter at de to havnet på henholdsvis andre- og førsteplass i «Stjernekamp» i 2013.

Men hun er foreløpig hemmelighetsfull om hvorvidt hun kommer til å vise frem noen av ferdighetene som bragte henne til topps i «Skal vi danse» i 2014.

- Vi får se, sier hun til Seoghør.no med et smil.

 

Her er finalelisten:

Suite 16 - «Anna Lee»

Stine Hola Ulla - «Traces»

Stage Dolls - «Into the fire»

Elouiz - «History»

Freddy Kalas - «Happy rush»

Makeda - «Stand up»

Pegasus - «Anyway»

Laila Samuels - «Afterglow»

Hungry hearts ftr. Lisa Dilla - «Laika»

Agnete Johnsen - «Icebreaker»

LES OGSÅ: TV-stjernen viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer