- Jeg skal jo ikke slite meg helt ut!

Camilla Fors innrømmer at hun kommer til å grave i vennenes erfaringer også...

NY JOBB: Glamourmodell Camilla Fors har fått ny jobb, som FHMs ferske sexspaltist.  Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
NY JOBB: Glamourmodell Camilla Fors har fått ny jobb, som FHMs ferske sexspaltist. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Camilla Fors (20), kjent fra TV3-serien «Charterfeber», kan glede seg over ny jobb så vel som sol og sommer for tiden.

Fredag ble det nemlig kjent at den sjarmerende tromsøværingen er mannebladet FHMs nye sexspaltist. I sin aller første spalte øser 20-åringen av sine erfaringer med sex i vann, men overfor Seher.no innrømmer Camilla at hun neppe blir den eneste kilden i de kommende sexspaltene.

- Det blir mye skriving, research, og å tenke tilbake på tidligere erfaringer jeg kan dele med leserne. Ellers kommer jeg nok til å grave litt rundt og høre med venner om deres erfaringer, hvis jeg skal skrive om noe jeg ikke kjenner så mye til personlig. Jeg skal jo ikke slite meg helt ut, haha, sier hun spøkefullt til Seher.no.

Camilla er også kjent fra VGTV-serien «Rikingen», der hun gjorde seg bemerket som Lars Ole Johansens frittalende kjæreste. Og ifølge henne selv, kommer også sexspalten i FHM til å ha en løs og ledig tone.

- Jeg tror spalten blir underholdende, jeg vil skrive litt humoristisk og personlig. Det skal ikke være flaut å snakke om seksuelle ting man har opplevd, synes jeg, forteller hun til Seher.no.
 
Det faktum at den unge skjønnheten nettopp har fått seg ny kjæreste, vil heller ikke legge noen spesiell demper på spalten.

- Jeg tror han vil takle det fint. Forhåpentligvis vil han kjenne igjen seg selv i noen av de tidligere erfaringene jeg kommer til å dele, så da vil det nok gå greit. Det er egentlig ikke noe jeg gruer meg til med spalten. Jeg er veldig åpen og mottagelig, og vil ta det som det kommer. Jeg kan ikke sette noen begrensninger på meg selv på forhånd, da er det ikke noe vits å skrive en slik spalte, understreker Camilla videre.

Den ferske sexspaltisten påpeker også at hun har drøftet den nye FHM-jobben med sine nærmeste. I fellesskap har de gått noen runder om hvordan og hvor mye hun skal utlevere seg i den nye spaltejobben. Tidligere har kjente navn som Aylar Lie og Triana Iglesias vært sexspaltister i FHM, men Camillas spalte vil nemlig være mer personlig enn veiledende, forteller hun.

- Ellers har jeg bare fått positive reaksjoner, men noen har foreslått at jeg burde skrevet spalten på nordnorsk - at det hadde vært artig! Det kunne nok vært en god idé, men det er vel noe redaktørene må ta stilling til, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ingen modellkropp  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer