- Jeg skal ikke slutte å være sexy

Tone Damli vil ikke endre image etter at hun fikk barn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2005 ble hele Norge kjent med den søte Sogndalsjenta Tone Damli (27) da hun kom på andreplass i «Idol». Siden har hun sjarmert hele befolkningen med sine fengende poplåter og flotte utseende. Og heldigvis for fansen har ikke sangeren tenkt til å endre image selv om hun nå har blitt mor. 

- Jeg skal ikke slutte å være sexy. Jeg tror at enhver kvinne har lyst til å føle seg sexy, sier Tone til Seoghør.no, men legger til at hun nå har et større ansvar som mamma.  

- Avgjørelsene jeg tar rundt det temaet må være gjennomtenkte. Jeg må vite at Billie kommer til å se mange tilbakeblikk av mammaen sin og jeg vil at hun skal kunne være stolt av det, forteller Tone.

Se videointervjuet med Tone Damli øverst i saken!

Forsvarte lettkledd video

For tre år siden fikk Damli blant annet mye oppmerksomhet for musikkvideoen til sangen «Look Back», der hun synger kun iført undertøy og kort shorts. «Look Back» fikk både ris og ros, og Tone gikk ut og forsvarte den lettkledde videoen. 

SEXY IMAGE: Tone Damli har vist fram sin sexy side i flere musikkvideoer. Her er hun i videoen til sangen Look Back.
SEXY IMAGE: Tone Damli har vist fram sin sexy side i flere musikkvideoer. Her er hun i videoen til sangen Look Back. Vis mer

«Ein del av jobben min er å sjå bra ut, eg e sjøl ein del av produktet, slik fungera popbransjen og det e no ein gang slik at det e den bransjen eg e ein del av» skrev hun på sin blogg. 

Saken fortsetter under bildet.

Senere stilte hun i bikini under videoinnspillingen til sangen «Imagine» med svenske Eric Saade på Ibiza. 

- For meg er det ingen problem at det blir litt hett. Det handler kun om formidling og sette seg inn i en karakter, uttalte hun til Seoghør.no den gangen. 

Comeback etter mamma-pause

I april i fjor ble Tone mamma for første gang da datteren Billie (16 mnd) kom til verden. Onsdag kveld møtte Seoghør.no Damli da hun gjorde opptak til «Allsang på Grensen» i Halden. 27-åringen har naturlig nok ikke vært like mye i rampelyset etter at hun ble mor, men håper snart å være tilbake med nytt materiale. 

FORANDRER IKKE IMAGE: Damli sier hun ikke ønsker å endre på sitt eget image etter at hun og samboeren Markus Foss ble foreldre til datteren Billie.
FORANDRER IKKE IMAGE: Damli sier hun ikke ønsker å endre på sitt eget image etter at hun og samboeren Markus Foss ble foreldre til datteren Billie. Vis mer

- Det krever mye tid og fokus å være småbarnsmor. Det er det eneste som har forandret meg som artist. Jeg føler at nå er jeg litt i gang igjen og gleder meg til å komme med nytt materiale om forhåpentligvis ikke alt for lenge.

Se Tone Damli i «Allsang på grensen» på TV 2 torsdag klokken 20.00.

LES OGSÅ:
Tone advarer gravide mot overdreven soling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer