- Jeg skal ikke skilles

Courteney Cox snakker ut om bruddet for første gang.

SEPARERT: Det er snart tre uker siden Courteney Cox og David Arquette fortalte at de skal separeres. Ifølge Courtney har de imidlertid ikke bestemt seg for om de skal skilles enda.  Foto: All Over Press
SEPARERT: Det er snart tre uker siden Courteney Cox og David Arquette fortalte at de skal separeres. Ifølge Courtney har de imidlertid ikke bestemt seg for om de skal skilles enda. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er snart tre uker siden det ble kjent at stjerneparet Courteney Cox (46) og David Arquette (39) skulle separeres, etter 11 års ekteskap.

Nyheten slo ned som en bombe i Hollywood, og Arquette skapte store overskrifter da han kort tid etter at bruddet ble kjent, gikk ut i radioprogrammet til Howard Stern og avslørte en rekke private detaljer fra parets sexliv.

Blant annet kunne Arquette fortelle at han og Courteney ikke hadde hatt sex på flere måneder, at han hadde ligget med bartenderen/skuespillerinnen Jasmine Waltz flere ganger, og at han spekulerte i om grunnen til at kona ville separeres, var at hun ikke lenger ville opptre som «moren» hans.

Arquette har i ettertid angret dypt på uttalelsene, og har bønnfalt Courteney om å ta han tilbake.

I forrige uke snakket han også ut i flere amerikanske medier og fortalte at han «fortsatt elsker sin kone».

Nå kan det se ut til at Arquettes beklagelser har hatt en innvirkning på Courteney.

«Cougar Town»-stjernen snakket for første gang ut om bruddet søndag, og fortalte da at hun og David ikke skal skilles, men at de er midlertidig separert.

- Jeg vet ikke hva som vil skje, men det er ikke sånn at vi skal skilles, sier hun i intervju med TV Week.

- Dette er en separasjon og det tror jeg tar mye mot...uansett hva som er ment å skje, så tror jeg det vil være det beste for oss.

Ifølge Courteney har hun og David hatt det vanskelig den siste tiden, og skuespillerinnen innrømmer at de antagelig har «vokst fra hverandre».

- Noen ganger så innser du bare at «wow, vi har faktisk vokst fra hverandre», sier hun.

Skuespillerinnen snakket også ut om det omtalte intervjuet Arquette gjorde med Stern kort tid etter bruddet, og forteller at hun ikke ble så rasende som mediene skulle ha det til. 

- Det er ikke så sjokkerende. Howard Stern elsker ham og jeg er en fan av Howard Stern...David er en underholder og jeg er sikker på at folk som hører på radio blir underholdt av hans historier, sier hun.

Courteney fortalte også at bestevenninnen Jennifer Aniston, som også hadde det tøft under skilsmissen fra Brad Pitt, har vært en enorm støtte for henne i denne vanskelige tiden.

- Det er rart, for veldig mange nære venner går gjennom dette akkurat nå, eller har gått gjennom det, sånn som Jennifer. Jeg vet ikke hva som skjer, men ting har blitt litt ristet opp i, det skal være sikkert og visst, og jeg vet ikke hva som kommer til å skje fremover, men Jennifer har vært fantastisk, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Rasende over eksens sex-avsløringer