- Jeg skal ikke ha sex på et par år

Den nybakte moren JWoww er livredd for å bli gravid igjen.

BLE FORELDRE: Fødsel frister ikke til gjentagelse for Jenni Farley. Her viser hun frem magen på den røde løperen under årets MTV Movie Awards sammen med Roger Mathews. Foto: Photoshot /Popular-Images
BLE FORELDRE: Fødsel frister ikke til gjentagelse for Jenni Farley. Her viser hun frem magen på den røde løperen under årets MTV Movie Awards sammen med Roger Mathews. Foto: Photoshot /Popular-Images Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned ble «Jersey Shore»-stjernen Jennifer «JWoww» Farley (28) og forloveden Roger Mathews foreldre for første gang da datteren Meilani så dagens lys.

Farley hadde en hard fødsel og har fremdeles ikke kommet seg helt til hektene igjen. Den tøffe opplevelsen har gjort at hun nekter å ha sex med kjæresten.

- Fødselen var forferdelig. Hun spaserte ut. Hun løp! Og tok med seg alt på veien. Jeg kjente det, og det var den verste smerten i verden. Jeg er livredd for å bli gravid igjen, sier hun til Huffington Post, ifølge Contactmusic.com.

Legen anbefalte realitystjernen å vente med å ha sex i minst seks uker etter fødselen, men selv om JWoww snart får klarsignal, så har hun ingen planer om å returnere til soverommet med det aller første.

- Underlivet mitt er normalt igjen, men det føles som jeg har blitt jomfru på nytt. Roger maser om sex, men jeg svarer at jeg har blitt sydd, så han må vente.

- Jeg har ikke engang sett på meg selv der nede enda. Jeg skal ikke ha sex på ett eller to år, hevder hun, ifølge nettstedet.

VILL GJENG: JWoww sammen med flere av deltagerne fra realityshowet Jersey Shore som gjorde henne til stjerne. Fra venstre: Mike Sorrentino, Jenni, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola,  Deena Cortese, Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio. Foto: UPI
VILL GJENG: JWoww sammen med flere av deltagerne fra realityshowet Jersey Shore som gjorde henne til stjerne. Fra venstre: Mike Sorrentino, Jenni, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola, Deena Cortese, Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio. Foto: UPI Vis mer

LES OGSÅ: Nicole «Snooki» Polizzi viste babymagen i bikini