- Jeg skal ikke gifte meg

Men Marit Bjørgen kan godt tenke seg barn - bare ikke helt ennå.

IKKE HVIT BRUD: Det norske skiesset Marit Bjørgen har ingen planer om å gifte seg - og absolutt intet ønske om å stå hvit brud.  Her avbildet i Oslo i mai, der trønderen for tiden bor med samboeren Fred Børre Lundberg.  Foto: SCANPIX
IKKE HVIT BRUD: Det norske skiesset Marit Bjørgen har ingen planer om å gifte seg - og absolutt intet ønske om å stå hvit brud. Her avbildet i Oslo i mai, der trønderen for tiden bor med samboeren Fred Børre Lundberg. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skidronningen Marit Bjørgen (31) synes nærmest uslåelig i langrennssporet, med sine imponerende 21 mesterskapsmedaljer siden 2002.

Men det er opplevelsen av å vinne og være best som motiverer den råsterke trønderen - ikke medaljene, sier hun til Dagbladet. For øyeblikket er motivasjonen fortsatt så sterk at et rolig familieliv nok ligger et godt stykke frem i tid.

- Jeg har lyst til å stifte familie og gå egne barn en dag. Det er en drøm jeg har hatt lenge, sier Bjørgen, som er samboer med Fred Børre Lundberg, til Dagbladet.

Den blide langrennsløperen har allerede flere tantebarn, noe som sørger for at hun inntil videre får en «akkurat passe dose» med småbarn. Og selv om Bjørgen har lyst til å tre inn i morsrollen etter hvert, er det en annen tradisjonell rolle hun vil styre langt unna.

- Jeg skal ikke gifte meg. For å være ærlig ser jeg ikke helt det store poenget. Nå skal man aldri si aldri, men jeg har i hvert fall ingen drøm om å stå hvit brud. Det har jeg aldri hatt, innrømmer hun smilende overfor Dagbladet.
 
Det skal bli spennende å se hvor lenge Bjørgen fortsetter suksessen i skisporet, og eventuelt når stavene byttes ut med bleier - og kanskje en giftering...?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hollywood-mammaenes nye mosjonsform?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer