INGEN GIFTEPLANER: Cheryl Cole og kjæresten Tre Holloway har ingen planer om å gifte seg. Stjernen selv skriver på det sosiale nettstedet Twitter at hun hverken er, eller skal forlove eller gifte seg. Foto: Stella Pictures
INGEN GIFTEPLANER: Cheryl Cole og kjæresten Tre Holloway har ingen planer om å gifte seg. Stjernen selv skriver på det sosiale nettstedet Twitter at hun hverken er, eller skal forlove eller gifte seg. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg skal ikke gifte meg

Cheryl Cole hardt ut mot ryktene som sier at hun skal gifte seg.

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har det versert rykter om at den engelske popstjernen Cheryl Cole (29) snart ville bli fridd til av kjæresten Tre Holloway. Dette går nå stjernen selv ut og avkrefter.

På Twitter skriver hun:

- Ok, nå er det nok. Jeg hverken er eller skal forlove eller gifte meg. Slutt med disse skriveriene. Det er patetisk og ganske dumt.

«Fight For This Love»-stjernen har datet sin egen danser siden i fjor sommer, og i helgen gikk det rykter om at danseren hadde spurt Coles pappa om hans velsignelse til å få gifte seg med datteren.

Den sexy sangeren var tidligere gift med Chelsea-spilleren Ashley Cole (32), men dette ekteskapet tok slutt i 2010 etter at en serie kvinner sto fram og fortalte om sine hete netter med fotballspilleren.

LES OGSÅ: Viste seg med sin nye kjæreste