- Jeg skal ikke gifte meg med mitt stebarnebarn

Morgan Freeman slår tilbake mot romanseryktene.

<strong>VAR MED PÅ FEST:</strong> Morgan Freeman kom med sitt stebarnebarn E&#8217;Dena Hines på Golden Globe i 2005.  Foto: All Over Press
VAR MED PÅ FEST: Morgan Freeman kom med sitt stebarnebarn E’Dena Hines på Golden Globe i 2005. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I flere år har det svirret rykter om at Morgan Freeman har hatt et romantisk forhold til sitt stebarnebarn E’Dena Hines (27), som er barnebarnet til Freemans første kone Jeanette Adair Bradshaw.

Freeman har inntil nylig nektet å kommentere ryktene, men har nå sett seg nødt til å uttale seg etter at flere seriøse medier har skrevet at han planlegger å gifte seg med Hines.

- De nye sakene om at jeg skal gifte meg eller er i et romantisk forhold med noen er fabrikkerte saker fra tabloidpressen kun skrevet for å selge aviser. Det er alvorlig at disse sakene nå plukkes opp av mer seriøse medier, sier stjernen i en uttalelse.

Ifølge ryktene skal forholdet ha pågått i nærmere ti år, og flere mente det var årsaken til at Freeman i 2010 brøt med konen Myrna etter 36 års ekteskap.

«Seven»-stjernen skal være rasende over ryktene om det upassende forholdet, men har ikke uttalt seg tidligere fordi han ikke ville verdiggjøre dem.

Hines vil også få slutt på ryktene som hun mener har skadet familien hennes.

- Sakene om meg og bestefaren min er ikke bare falske, de er også sårende for meg og familien min, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble meldt død på internett  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer