- Jeg skal ikke flytte inn i noen hytte

Kurt Nilsen er på husjakt, og avkrefter at han blir boende på hytta.

FLYTTER: Kurt Nilsen selges huset og flytter, men ikke til hytta.
 Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FLYTTER: Kurt Nilsen selges huset og flytter, men ikke til hytta. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Bergensavisen skrev at Kurt Nilsen (35) flytter inn i gitarhytta på Hardangervidda, har flere riksmedier gjengitt nyheten. Men da den populære artisten var gjest hos Michael Andreasen i P4 tirsdag, kunne han avkrefte dette.

- Jeg skal ikke flytte inn i noen hytte. Det er nok heller noen som er litt ivrige med journalistikkpennen sin, og uten å spørre meg finner de ut hvor jeg skal bo, sier Kurt til P4. 

Det som imidlertid er riktig, er at 35-åringens hus på Ytre-Arna utenfor Bergen er lagt ut for salg til 3,2 millioner kroner. På programlederens spørsmål om hvor han nå har tenkt å bosette seg, hinter Kurt om at han fort kan ende opp på Østlandet.

TIL SALGS: Huset til Kurt i Ytre-Arna er lagt ut for salg til 3,2 millioner kroner. Foto: Se og Hør
TIL SALGS: Huset til Kurt i Ytre-Arna er lagt ut for salg til 3,2 millioner kroner. Foto: Se og Hør Vis mer


- Jeg har tenkt å bruke sommeren på å finne ut hvor jeg skal bo. Når jeg først flytter har jeg tenkt å bli der en stund. Jeg har bodd i huset Ytre-Arna i 16 år nå, og det er på tide å prøve noe nytt. Jeg har jobben min her i Oslo, egentlig, så kanskje det blir noe litt nærmere. Men ingen ting er bestilt, understreker han.

I fjor sommer ble det kjent at Kurt og kona Kristin hadde gått fra hverandre, etter å ha vært gift i syv år. Senere sto han frem med sin nye kjæreste, Oda Rivrud. 

LES OGSÅ: - Det er en tung greie å gå igjennom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer