- Jeg skal ikke få flere barn

Men det glemte «Jakten»-bonden å opplyse sine friere om.

INGEN FLERE BARN: - Jeg er i en alder der barnebarn nok føles mer rett, sier tobarnsfar og «Jakten på kjærligheten»-bonde Jostein Sundby til Seher.no. Foto: TV 2
INGEN FLERE BARN: - Jeg er i en alder der barnebarn nok føles mer rett, sier tobarnsfar og «Jakten på kjærligheten»-bonde Jostein Sundby til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag denne uka ble det klart hvilke fire «Jakten på kjærligheten»-bønder som TV-seerne får gleden av å følge denne høsten. Og det er André Olsen, Åge André Brømnes, Christian Fredrik Sandberg og Jostein Sundby som skal jakte på TV 2 i høst.

I mandagens episode fikk man se at Josteins (50) datter Mari (19) fungerte som pappas hjelper da de gikk gjennom brevbunken, som talte 38 brev. Sundby har fra før av også sønnen Steinar (15), som ikke har vært like framtredende i serien så langt.

Til Seher.no avslører Jakten-bonden at det blir med to barn. Verpesjuke friere kan dermed mest sannsynlig se langt etter 50-åringen fra Vestfold.
 
- Nei, jeg skal ikke få flere barn, så det blir nok ikke noen flere tilskudd fra denne kanten. Jeg er i en alder der barnebarn nok føles mer rett, sier den alltid blide «Jakten»-bonden til Seher.no.
 
Han understreker at det er helt greit dersom han finner tonen med en frier som har barn fra før av.

- Ja, det er selvfølgelig helt greit. Men det kommer nok ingen nye...

- Har du opplyst dette til frierne dine, Jostein?
 
- Det vet jeg faktisk ikke. Det kan hende jeg sa det i presentasjonen, det husker jeg rett og slett ikke, sier han til Seher.no.

Etter hva Seher.no kan se, har ikke Sundby opplyst om dette i presentasjonen - hverken i programmet som ble vist på TV, eller i en annen versjon som ligger ute på TV 2 Underholdning.no.

Nå er i hvert fall 50-åringen mer enn klar for å finne sin store kjærlighet.  Og med masse brev - og åtte utvalgte friere - er han mer enn igang med den jakten.

- I brevene hadde frierne stor fokus på det jeg i presentasjonen sa at jeg ville ha. Det morsomste var vel de som fikk andre til å beskrive seg selv, forteller Jostein Sundby, som har vært singel i litt over to år etter et langt ekteskap, til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-breven