DANSESTJERNE: Skjelbreid vant Skal vi Danse, og i desember deltar han i VM i latindans i Spania. I hans nye show er han glad han slipper. Foto: Stella Pictures
DANSESTJERNE: Skjelbreid vant Skal vi Danse, og i desember deltar han i VM i latindans i Spania. I hans nye show er han glad han slipper. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skal heldigvis ikke danse

Til våren leder Carsten Skjelbreid nytt TV-show.

Publisert
SEHER.NO: Torsdag kveld var det duket for TV 2s vårlansering, som ble arrangert i Jakob Kulturkirke i Oslo. Det ble vårens programmer presentert, og TV 2-profilen Carsten Skjelbreid har fått sitt eget program.

«Vinn På Minuttet» heter gameshowet som Skjelbreid skal lede. I programmet får deltagerne ett minutt til å løse en oppgave de kan øve så mye de vil på i forkant. Noe som høres ut som en ganske overkommelig oppgave - men som kanskje ikke er like enkel i et TV-studio?

- Jeg har aldri opplevd å se et gameshow som man blir så hekta på. Det er rett og slett vanvittig morsomt, sier Skjelbreid til Seher.no under vårlanseringen.

Skjelbreid har hatt flere roller på TV-skjermen, alt fra programleder til nyhetsanker og deltager, som han var i «Skal Vi Danse», da han i 2009 stakk av med seieren.

- Nå skal jeg heldigvis ikke danse. Jeg er en potet i TV 2, og kan brukes til flere ting, og det setter jeg pris på. Forskjellen på rollene er ikke så stor, men som programleder får man litt mer ansvar, forteller han.

«Vinn På Minuttet» har vært en stor TV-suksess blant annet i USA, og vil få Norgespremiere i mai 2011.

Men i desember må Skjelbreid ta på seg danseskoene igjen, når han deltar i VM i latindans, som avholdes i Spania. Der skal han delta sammen med Katrine Moholt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her flørter hun med TV 2-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer