DELER PÅ ALT: Når man er bestiser slik Brad Pitt og George Clooney er blir det ikke noe problem og dele på ungene. Her er de under filmgfestivalen i Venice. Foto: WireImage/All Over Press
DELER PÅ ALT: Når man er bestiser slik Brad Pitt og George Clooney er blir det ikke noe problem og dele på ungene. Her er de under filmgfestivalen i Venice. Foto: WireImage/All Over PressVis mer

- Jeg skal ha to til neste år

Brad Pitt ønsker seg flere barn.

SEHER.NO: Man skulle vel tro at det holdt med seks barn i familien, men ifølge Brad Pitt (44) har han ingen intensjoner om å slutte å få barn.

Under pressekonferansen for filmen "Burn after Reading"" på filmfestivalen i Venezia onsdag, fikk nemlig "Oceans Thirteen"-stjernen et forventningsfullt pressekorps til å måpe i salen.

Et opptak viser at småbarnspappaen ler og spøker med pressen.

- Har du planer om å få flere barn, når har du fått nok? spør en journalist..

Brad Pitt bøyer seg alvorlig frem mot mikrofonen og svarer:

- Jeg skal få to til neste år.

Og det er ikke for ingen grunn folk er nysgjerrige. Brad har jo, som kjent, seks barn fra før med sin kjæreste Angelina Jolie (33), tre biologiske og tre adopterte.

Seher.no har tidligere skrevet om at Angelina vil adoptere ett, kanskje to barn som har blitt foreldreløse etter jordskjelvet i Kina tidligere i sommer, og man kan jo spekulere i om det er disse barna Brad sikter til når han nok en gang snakker om familieforøkelse.

Han går heller ikke av veien for å dele barna sine.

Under pressekonferansen spøkte også George Clooney (47) da journalisten spurte ham om det lå noen babyplaner i nærmeste fremtid.

- Det spørsmålet har jeg aldri fått før, svarer han humoristisk før han legger til:

- Jeg har tenkt å gifte meg og få barn i dag!

Og det var da hans gode venn og "Ocean's"-kollega  steppet inn.

- I mellomtiden deler vi på mine, sa Pitt spøkefullt foran et fullstappet presselokale.

LES OGSÅ: Vil adoptere jordskjelv-barn