- Jeg skal ha strippere i bryllupet

Nyforlovede Petter Pilgaard med avslørende detaljer om den store dagen som skal komme. Se video!

STRIPPERE: Petter Pilgaard sier at det blir strippere og fri bar i bryllupet mellom ham og kjæresten Mari Haugersveen. Her fester det nyforlovede paret - dagen etter forlovelsen, på TV 2s høstlansering i Bergen. Foto: Stella Pictures
STRIPPERE: Petter Pilgaard sier at det blir strippere og fri bar i bryllupet mellom ham og kjæresten Mari Haugersveen. Her fester det nyforlovede paret - dagen etter forlovelsen, på TV 2s høstlansering i Bergen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Petter Pilgaard snakke om forlovelse og bryllup nederst i saken!

SEHER.NO: Den nybakte «Big Brother»-programlederen Petter Pilgaard (31) overrasket hele presse-Norge fra scenen under TV 2s høstlansering i Bergen onsdag i forrige uke, ved å røpe at han og kjæresten Mari Haugersveen (28) hadde forlovet seg i vestlandsbyen dagen før.

Og utradisjonelt nok var det kjæresten Mari som tok initiativ til frieriet...
 
- Mari og jeg var oppe på Fløien i Bergen i strålende sol. Mari overrasket meg da med å gi meg en ring. Vi hadde jo snakket om at vi er forlovet. Vi forpliktet oss for en liten stund siden, da lo alle av det og tenkte at dette var noe tullegreier, sier Petter til Seher.no.

Det var under TV 2-serien «Petter elsker Mari» tidligere i år at paret valgte å forplikte seg overfor hverandre for åpent kamera. Den gang valgte de å ikke kalle det for en folovelse, men Petters «Big Brother»-jobb i Stockholm denne høsten fikk paret til å endre mening.

- Vi ble enige om å forlove oss ettersom jeg flytter til Stockholm og sånne ting, for liksom å sette forholdet. Derfor fikk jeg en ring i går, og forlovelsen er nå fullkommen, sier Pilgaard til Seher.no under TV 2s pressetreff i Bergen.

Men det blir ikke noe bryllup med det første for Petter og Mari, så de har mer enn tid nok til å planlegge festen.
 
- Mari har sagt at vi skal være forlovet i to år, så det blir i hvert fall ikke før i 2013. Da blir det selvfølgelig masse strippere og fri bar, så jeg tror det blir bra, sier Petter lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Petter og Mari forlovet seg
 
Se Petter Pilgaard om forlovelse og bryllup her:[obj:media:9897]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer