- Jeg skal ha sex med Cheryl før deg

Er dette den perfekte måten å erte på?

TULLER: Fergie har tullet med bandkollega Will.I.Am om at hun kommer til å ha sex med Cheryl Cole før ham.  Foto: All Over Press
TULLER: Fergie har tullet med bandkollega Will.I.Am om at hun kommer til å ha sex med Cheryl Cole før ham. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det har lenge vært en kjent sak at Black Eyed Peas-stjernen Will.I.Am har hatt et godt øye til den britiske popskjønnheten Cheryl Cole (26).

Paret har samarbeidet på en rekke låter og Black Eyed Peas-rapperen har også hjulpet Cheryl med hennes album «3 Words».

At Will er betatt av Cheryl har imidlertid ikke gått bandkollegene i Black Eyed Peas forbi, og Fergie (35), elsker å erte rapperen for hans svermeri, skriver The Sun.

Blant annet skal den biseksuelle popstjernen, som er gift med skuespilleren Josh Duhamel, ha sagt at hun kommer til å ha sex med Cheryl lenge før Will.

- Fergie har fortalt alle at det er større sannsynlighet for at hun ligger med Cheryl enn at Will gjør det. Alle har ertet han for svermeriet. Men da Fergie sa dette falt alle over ende i latter. Hun har tullet med det et par ganger nå, og selv Cheryl synes det er kjempemorsomt, sier en kilde.

Will.I.Am har gjort svært lite for å skjule at han er betatt av Cheryl, og fortalte nylig at han synes hun er «den vakreste kvinnen på jord».

- Jeg kan fortsatt ikke fatte at Cheryls mann var utro. Jeg mener, hva går gjennom hodet ditt da?, har han uttalt.

Cheryl er i disse dager oppvarmer på turneen til The Black Eyed Peas, og skjønnheten skal ha fått god kontakt med alle de andre bandmedlemmene, særlig Fergie.

- De har tilbragt mye tid på jenteprat. De har mye felles og er blitt gode venner, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Trener for å redde ekteskapet