- Jeg skal ha barn

Jennifer Anistons intervju vekker oppsikt.

KLAR FOR BARN: Det amerikanske tabloidbladet OK hevder i sin nyeste utgave at Jennifer Aniston har innrømmet i et intervju at hun snart vil bli mor. Foto: All Over Press
KLAR FOR BARN: Det amerikanske tabloidbladet OK hevder i sin nyeste utgave at Jennifer Aniston har innrømmet i et intervju at hun snart vil bli mor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I Hollywood har det i flere måneder svirret rykter om at «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (41) har bestemt seg for å stifte familie, men selv har skuespillleren vært taus som graven - helt til nå.

Bladet OK reklamerer på forsiden av sin nyeste utgave for et intervju de har gjort med Aniston, hvor hun skal ha avslørt babyplanenene.

«Ja! Jeg skal ha en baby» lyder overskriften til bladet, som legges ut for salg i USA torsdag.

Selv om detaljene i intervjuet ennå ikke er kjent, har spekulasjonene allerede begynt å rase om hvem Aniston vil stifte familie med.

Skuespilleren har tidligere tilbragt flere kvelder med filmstjernekollegaen Gerard Butler og ble tidligere i juni koblet til «Saturday Night Live»-komikeren Jason Sudelkis (34).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Jennifers nye date