- Jeg skal gifte meg på en strand i Norge

Linni Meister avslører detaljer fra sitt kommende bryllup. Se video!

SEOGHØR.NO: Blogger og TV-profil Linni Meister (29) er til høsten aktuell i TV3-realityserien «Kongen på haugen», og da Seoghør.no tok en prat med henne under innspillingen avslørte ettbarnsmoren detaljer om sitt kommende bryllup.

Hun og samboeren Olav Tvenge (30) forlovet seg på Valentinsdagen i februar, og de to har allerede begynt å planlegge drømmebryllupet.

De har bestemt seg for at seremonien skal holdes på en strand i Norge - neste sommer:

- Det er en mor i barnehagen til sønnen min som skal gifte seg på samme sted neste år. Hun viste hun meg masse bilder, og anbefalte oss det stedet. Vi begge forelsket oss i stedet, og ble samtidig veldig overrasket. Vi visste nemlig ikke at det var en så flott strand her.

PENT PAR: Om et år gifter Linni Meister og forloveden Olav Tvenge seg. Linni forteller til Seoghør.no at bryllupet blir i Norge. Foto: Anders Martinsen
PENT PAR: Om et år gifter Linni Meister og forloveden Olav Tvenge seg. Linni forteller til Seoghør.no at bryllupet blir i Norge. Foto: Anders Martinsen Vis mer

Sønnen får stor rolle i bryllupet

Linni har sønnen Dennis (snart 6) fra et tidligere forhold, og den sjarmerende gutten er selvfølgelig involvert i mamma og sin kommende stefars bryllup:

- Dennis skal være brudesvenn!, sier Linni til Seoghør.no.

I 2012 ble det kjent at Linni hadde funnet lykken med millionærarvingen Olav Tvenge, og at hun hadde holdt forholdet skjult i ett år.

- Han er en av mine beste venner og er en utrolig flott gutt, fortalte Linni til Seoghør.no i oktober samme året.

Se Linni Meister gå brudemodell i videoen under:

Og hun har fremdeles bare lovord å si om sin kommende ektemann:

- Han er helt «amazing». Det er min kjære Olav som gjør at jeg kan være her under TV-innspillingen. Han passer nemlig Dennis. Han er en flink bonuspappa - og flink kjæreste, konkluderer 29-åringen.

KLINTE TIL: Linni Meister og  Olav Tvenge klarte ikke å skjule følelsene under Se og Hørs etterfest på Theatercaféen, i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla i november.
# Foto: Andreas Fadum
KLINTE TIL: Linni Meister og Olav Tvenge klarte ikke å skjule følelsene under Se og Hørs etterfest på Theatercaféen, i forbindelse med Se og Hørs Kjendisgalla i november. # Foto: Andreas Fadum Vis mer

Linni og Olav er glade i sol og sommer, og feiret nasjonaldagen sammen hos den norske jetsetteren og restauranteieren Edna Falao (78) i St. Tropez i Frankrike. Om bryllupsreisen går til St. Tropez vil ikke Linni si noe om, men én ting er i alle fall sikkert:

- Bryllupsreisen blir selvfølgelig til utlandet!

LES OGSÅ: - Endelig en låt jeg kan stå for