FORLOVET: Dave Coulier og fotografen Melissa Bring blir snart mann og kone. Her er paret sammen med Daves skuespillerkollegaer og gode venner Bob Saget og John Stamos. Foto: Melissa Bring/Twitter
FORLOVET: Dave Coulier og fotografen Melissa Bring blir snart mann og kone. Her er paret sammen med Daves skuespillerkollegaer og gode venner Bob Saget og John Stamos. Foto: Melissa Bring/TwitterVis mer

- Jeg skal gifte meg med min beste venn

«Under samme tak»-stjernen føler seg som verdens heldigste mann etter forlovelsen.

SEOGHØR.NO: Komiker og «Under samme tak»-stjernen Dave Coulier (54) jubler av glede etter at kjæresten gjennom ni år, Melissa Bring, har sagt ja til å gifte seg med ham.

- Jeg føler meg som verdens heldigste mann. Jeg skal gifte meg med min beste venn, og hun bryr seg ikke om at jeg har et virkelig ille fiseproblem engang, forteller Coulier til UsWeekly.com.

Paret planlegger bryllup allerede 2. juli i en vakker seremoni i Montana, kollegaene John Stamos (50) og Bob Saget (57), som Dave har hatt nær kontakt med etter at komiserien ble tatt av skjermen, er også ventet å dukke opp i bryllupet.

Daves forlovede delte den gledelige nyheten om forlovelsen på Twitter tirsdag:

 

Dette blir skuespillerens andre ekteskap. Fra 1990 til 1992 var han gift med Jayne Modean som han har sønnen Luc (23) sammen med.

Coulier er ikke den eneste av «Under samme tak»-stjernene som skal gifte seg. Mary-Kate Olsen (27), som spilte lille Michelle Tanner sammen med tvillingsøsteren Ashley, forlovet seg tidligere i år med Olivier Sarkozy (44).

 

POPULÆR GJENG: Fra 1987 til 1995 gjorde Coulier stor suksess som onkel Joey i TV-serien "Under samme tak".
POPULÆR GJENG: Fra 1987 til 1995 gjorde Coulier stor suksess som onkel Joey i TV-serien "Under samme tak". Vis mer

LES OGSÅ: «Under samme tak»-vennene gjør comeback etter 19 år