- Jeg skal gifte meg med Cheryl igjen

Ni måneder etter skilsmissen er fotballstjernen Ashley Cole klar for bryllup med Cheryl Cole igjen.

GIFTER SEG IGJEN: Slik så Ashley og Cheryl Cole ut da de giftet seg i 2006, men ekteskapet røk i fjor på grunn av at flere kvinner hevdet Ashley hadde vært utro med dem. Nå hevder imidlertid flere aviser at Ashley og Cheryl snart kan gå til alters i Foto: All Over Press
GIFTER SEG IGJEN: Slik så Ashley og Cheryl Cole ut da de giftet seg i 2006, men ekteskapet røk i fjor på grunn av at flere kvinner hevdet Ashley hadde vært utro med dem. Nå hevder imidlertid flere aviser at Ashley og Cheryl snart kan gå til alters i Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popartisten og TV-stjernen Cheryl Cole (28) valgte for ni måneder siden å skille seg fra ektemannen Ashley Cole (30), etter at flere kvinner stod fram i britiske medier og hevdet han hadde vært utro med dem.

Etter at Cheryl overraskende mistet jobben som dommer i den amerikanske utgaven av TV-programmet «X Factor» før serien startet på TV, har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre. Duoen har blant annet tilbragt tid sammen i sitt tidligere hus, som Ashley beholdt etter bruddet.

Nå hevder Ashley Cole - som spiller fotball for den engelske toppklubben Chelsea - at han er overbevist om at paret vil bli mann og kone igjen.

- Jeg skal gifte meg med Cheryl igjen. Begge ønsker det, sa han søndag til venner, ifølge avisen Daily Mail.

En venn av fotballstjernen hevder eks-paret gjenopptok kontakten i hemmelighet allerede før Cheryl reiste til USA for seks måneder siden.

- De har møtt hverandre i huset til hans bror Matty mange ganger. Det var som en hemmelig operasjon, sier kilden.


Paret skal ifølge The Sun ha hengt sammen både lørdag og søndag, først på byen lørdag kveld for å feire Cheryls 28-års dag, og deretter på en grillfest i går.

At Cheryls egen mor har vendt henne ryggen fordi hun frykter Ashley Cole skal svikte sin tidligere kone igjen, ser ikke ut til å bekymre henne.

Heller ikke to av Cheryls pop-kolleger fra bandet «Girls Aloud», Kimberly Walsh og Nicola Roberts, skal ha tatt i mot gjenforeningen med glede.

På søndagens grillfest, skal de to bevisst ha holdt avstand til Ashley Cole og unngått hans forsøk på å prate med dem.

- De gjorde det klart at de ikke var interessert. Senere sa Nicola farvel til alle utenom Ashley. Hun vet at Cheryl er forelsket igjen, men finner det vanskelig å støtte avgjørelsen hennes, sier en kilde nær bandet til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Moren vender ryggen til Cheryl