<strong>VENTER OG SER:</strong> - Med mine to andre barn ventet jeg bare til de var født, og følte litt på hva som fungerte og ikke, sier Mel B om klær og navnevalg før sin forestående fødsel. Her med ektemannen  Stephan Belafonte. Foto: Stella Pictures
VENTER OG SER: - Med mine to andre barn ventet jeg bare til de var født, og følte litt på hva som fungerte og ikke, sier Mel B om klær og navnevalg før sin forestående fødsel. Her med ektemannen Stephan Belafonte. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skal føde om et par uker

Men sangstjernen Mel B vil at spesielt én ting skal forbli hemmelig litt til.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangeren Melanie Brown (36), kjent som «Mel B», venter sitt første barn sammen med ektemannen Stephan Belafonte. Nå nærmer fødselen seg med stormskritt for sangstjernen.

- Om et par uker! Det ville vært fint om det skjer før heller enn senere, sier Mel B til People.

36-åringen har fra før av døtrene Phoenix Chi (12) og Angel Iris (4) fra tidligere forhold. Angel fikk hun med Eddie Murphy. I tillegg er hun stemor til ektemannens datter Giselle (6). Nå avslører hun at hun ikke vil vite kjønnets barn før fødslen, og at paret heller ikke har bestemt seg for hva babyen skal hete. Innkjøp av klær har hun heller ikke begynt med.

- Jeg er så ferdig med akkurat det. Med mine to andre barn ventet jeg bare til de var født, og følte litt på hva som fungerte og ikke, sier den tidligere «Spice Girls»-stjernen, som utdyper:

- Det er bra å ha noen overraskelser til den store dagen. Man holder alt nøytralt - vi vil ikke kjøpe inn så mye før dagen babyen kommer til verden.

Tidligere har «X Factor-dommeren» - i Australia - uttalt at hun ikke vil at ektemannen skal være til stede under fødselen.

- Om han kommer til å være min fødselspartner? Herregud nei, han hadde vært fryktelig, sa hun i mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mel B feiret graviditeten med alkohol  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer