- Jeg skal føde med høye hæler

Den gravide superstjernen Jessica Simpson nekter å legge skoene fra seg.

<strong>KLAR TALE:</strong> - Jeg var hos legen i går, og han fortalte meg at «du må komme deg ut av de høye hælene». Men jeg sa bare til ham at «Unnskyld meg! Jeg skal føde i disse skoene», sier Jessica Simpson, her avbildet med forloveden, Eric Johnson. Foto: All Over Press
KLAR TALE: - Jeg var hos legen i går, og han fortalte meg at «du må komme deg ut av de høye hælene». Men jeg sa bare til ham at «Unnskyld meg! Jeg skal føde i disse skoene», sier Jessica Simpson, her avbildet med forloveden, Eric Johnson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun er kjent for sin lidenskap til mote. Nå går Jessica Simpson (31) også så langt som til å avsløre at hun har planer om å ha på seg høye hæler når hun skal føde.

Til US Magazine forteller sangstjernen at helst vil ha på seg et par av Yves Saint Laurent på sin store dag.

- Jeg kommer sannsynligvis til å føde babyen i disse Yves Saint Laurent-skoene. Jeg var hos legen i går, og han fortalte meg at «du må komme deg ut av de høye hælene». Men jeg sa bare til ham at «Unnskyld meg! Jeg skal føde i disse skoene», sier hun til nettstedet.

Simpson, som har sin egen suksessfulle Jessica Simpson-kolleksjon, liker å se bra ut uansett hvilken situasjon hun befinner seg i - noe hennes «føde i høye hæler»-påfunn tydelig illusterer.

31-åringen har jevnlig blitt avbildet i utfordrende høye hæler, til tross for at hun altså er gravid. Hun har heller ikke lagt skjul på at hun ser frem til å få sitt første barn med den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson, som hun også er forlovet med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å signere ekteskapskontrakten   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer