Sharon Osbourne:

- Jeg skal få nytt ansikt

Gjør drastiske endringer på utseendet.

PLASTISK OPERASJON: Sharon Osbourne (66) varsler om drastiske endringer den kommende tiden. Foto: NTB Scanpix
PLASTISK OPERASJON: Sharon Osbourne (66) varsler om drastiske endringer den kommende tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske TV-personligheten Sharon Osbourne (66) er ikke redd for å sjokkere med sine friske uttalelser og frittalende kommentarer om det meste - om det så det gjelder Kim Kardashians (38) nakenbilder eller kjendisbarn som Brooklyn Beckham (20).

66-åringen har siden 1982 vært gift med en rockelegenden Ozzy Osbourne (70), og hun er en sentral del av Osbourne-dynastiet som de siste tiårene har stått for utallige skandaler som har blitt bredt dekket i verdenspressen.

Gjennom årenes løp har den eksentriske TV-personligheten heller ikke lagt skjul på at hun har lagt seg under kniven en rekke ganger. Denne gangen er det nettopp uttalelser om hennes eget ytre som vekker oppsikt.

- Vil ikke ligne moren min

I en episode det britiske talkshowet «The Talk» - hvor Osbourne selv sitter i panelet - avslører hun nemlig at hun har booket seg inn på en klinikk i august for å gå gjennom en plastisk operasjon for å få det hun selv beskriver som «et nytt ansikt».

- Min neste operasjon er booket. Jeg er spent på resultatet, sier stjernen i talkshowet.

Sharon Osbourne har tidligere snakket svært åpent om sitt forhold til plastiske operasjoner, og hun har til og med advart folk mot å legge seg under kniven. Nå ser det imidlertid ut til at pipa fått en annen lyd. I talkshowet forteller Osbourne at hun gleder seg til å se sitt nye fjes til høsten.

- Jeg skal ha operasjonen i august, så når jeg kommer tilbake for å filme i september, vil jeg ha et nytt ansikt. Jeg kommer til å se ut som om jeg har brukt kremer, sier hun.

Når panel-kollegaen Carrie Ann Inaba (51) skyter inn at hun liker stjernens ansikt slik som det er, kommer Osbourne med følgende kommentar:

- Du er bare vant med det. Du kommer til å like det nye fjeset.

66-åringen har som nevnt tidligere vært åpen om å ha gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep, inkludert ansiktsløftning, brystreduksjon og botox. I talkshowet røper hun nå grunnen til at hun begynte med kosmetiske inngrep.

Vis mer

- Jeg ville ikke ligne på moren min, avslørte hun, og la til:

- Jeg gikk aldri til en kirurg og sa: «Jeg vil se ut som Catwoman». Jeg ville ikke gå så langt.

- Jeg er ikke så ille

Til tross for at Osbourne nå planlegger å endre på utseendet nok en gang, har hun en rekke ganger tidligere påstått at hun er ferdig med plastiske operasjoner.

I sin selvbiografi, «Unbreakable», som kom ut i 2013, skriver stjernen at «det ikke er noe som helst hun ikke har forskjøvet, brukt laser på, strukket, pealet, forbedret eller fjernet helt». Hun har tidligere også innnrømmet at flere av inngrepene hennes har vært direkte mislykket.

- Jeg tror ikke jeg er like ille som kvinner som Jocelyn Wildenstein (78), har Osbourne tidligere uttalt.

Det er imidlertid ikke bare Osbournes ansikt som har blitt kraftig forandret de siste årene. 66-åringen er nemlig også kjent for å være en engasjert jojo-slanker, og flere ganger har hun rast ned i vekt. I 1999 gikk stjernen gjennom en omfattende operasjon der hun forminsket magesekken - noe som bidro til at hun gikk ned hele 50 kilo.

I et intervju med Entertainment Tonight i 2014 fortalte hun at hun følte seg som en juksemaker etter inngrepet.

- Det kjentes ut som jeg jukset da jeg gjorde det inngrepet. Folk sa til meg at jeg så fantastisk ut, og jeg var helt sånn: «Takk skal du ha, jeg skal bare gå og spy», sa stjernen den gang.

TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna. Kelly og Jack, på en premiere for noen år siden. Foto: Rex Features
TURBULENT: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna. Kelly og Jack, på en premiere for noen år siden. Foto: Rex Features Vis mer

Skandaleomsust familie

Det er imidlertid neppe bare utseende og kropp som har vært Sharon Osbournes største utfordringer gjennom livet.

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye turbulens i ekteskapet til Sharon og Ozzy Osbourne. I 2016 gikk nesten ekteskapet i vasken, da førstnevnte fikk vite at ektemannen hadde vært utro med en 22 år yngre frisør.

I 2017 nådde problemene nye høyder, da det viste seg at Ozzy hadde vært mot kona med langt flere kvinner. Ekteparet har likevel valgt å holde sammen.

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (35), Kelly (34) og Jack (32). Hele familien, bortsett fra førstnevnte, gjorde suksess i realityserien «The Osbournes» fra 2002 til 2005.

LES OGSÅ: Her er Hollywood-stjernen i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer