Nyinnspilling av «Komikameratene»:

- Jeg skal drikke så jeg får muskler i munn

Alt tyder på at kveldens humorevent blir en god fest.

KLARE FOR FEST: Den røde løperen var stjernespekket før kveldens humorevent. Foto: Tor Lindseth
KLARE FOR FEST: Den røde løperen var stjernespekket før kveldens humorevent. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Lørdag kveld inviterte Morten Ramm (39) og Humornieu til humorfest på Christiania Teater i Oslo, der gjestelisten var stjernespekket.

Humorprofilen har sammen med komikerkollegene Einar Tørnquist (35), Amir Asgharnejad (33) og Jonas Kinge Bergland (40) transkribert intervjuer og dialog fra serien «Komikameratene», som gikk på TV 2 i 2012.

Nyinnspillingen av tv-serien er akkurat slik den en gang var, med unntak av skuespillerne. Tatt med videre fra originalprogrammet er Jonas Kinge Bergland, samt alt av replikker og innhold.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi har laget en replika av episode én i programmet. Scene for scene, replikk for replikk. Det ser ut akkurat som i 2012, bortsett fra skuespillerne. Tre nye skuespillere, og en som har blitt seks, syv år eldre, forteller Morten Ramm til Se og Hør om nyinnspillingen.

Programmet fulgte i 2012 humorgruppen bestående av Sturla Berg-Johansen (50), Jonas Kinge Bergland, Rune Andersen (55) og Tommy Steine (48) på turné rundt om i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer