KNAKK SAMMEN: Jordan skal ha fått et sammenbrudd etter at hun mottok truslene. Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: Jordan skal ha fått et sammenbrudd etter at hun mottok truslene. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skal drepe hestene dine

Stjernen skal ha brutt fullstendig sammen av truslene.

SEHER.NO: En vettskremt Katie Price, også kjent som Jordan, har tilkallet politiet etter at hun mottok syke trusler om at hestene hennes skulle bli drept.

News of the World skriver at realitykjendisen har mottatt fire brev, der hun selv har blitt stemplet som prostituert. I brevene står det også beskrevet hvordan hennes åtte dyr skal drepes. En av hestene er en dressurhest som er verdt rundt 1,7 millioner kroner.

- Jeg skal drepe hestene dine, står skrevet i brevet i bokstaver som er klippet ut fra avisoverskrifter og limt sammen.

Truslene skal ha fått glamourmodellen til å bryte fullstendig sammen. Hun var engstelig fra før, etter at sangeren Leona Lewis ble angrepet og slått ned på sin egen boksignering.

Ifølge den britiske avisen skal 31-åringen ha blitt så redd at du gikk gjennom et panikkanfall på fredag da hun var i Dublin.

- Hun gråt da hun fikk vite om truslene. Hun skjønner ikke hvordan noen kan være så onde. Derfor ble hun veldig nervøs på fredag. Det var i grunn et panikkanfall hun fikk. Hun forstår hvorfor noen folk ikke liker henne, men å kalle henne alle de stygge tingene og true uskyldige dyr er bare frastøtende, sa en venn av stjernen til avisen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Frykter stresset skal gjøre henne kreftsyk