STRÅLER: Det er ingen tvil om at skuespiller Blake Lively kler å være gravid. Torsdag kveld kastet hun glans over den røde løperen under Golden Heart Awards i New York. Foto: All Over Press
STRÅLER: Det er ingen tvil om at skuespiller Blake Lively kler å være gravid. Torsdag kveld kastet hun glans over den røde løperen under Golden Heart Awards i New York. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skal bruke antrekk med masse stretch!

Gravide Blake Lively viste fram babymagen for første gang på rød løper under Golden Heart Awards.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av oktober bekreftet stjerneparet Blake Lively (27) og Ryan Reynolds (37) at de venter sitt første barn - to år etter at de ble smidd i hymens lenker i en hemmelig seremoni i Mt. Pleasant i South Carolina i USA.

Torsdag kveld var «Gossip Girl»-stjernen til stede under Golden Heart Awards i New York, og 27-åringen strålte av gravidlykke på den røde løperen.

Ektemannen Reynolds valgte å bli hjemme, men Blake Lively deppet ikke av den grunn - hun poserte strålende blid for pressen, og var tydelig stolt av sin runde babymage.

FAVORITT: Blake Lively ankom Gods Love We Deliver, Golden Heart Awards arm i arm med stjernedesigner Michael Kors - som er en av hennes personlige favorittdesignere. Han hadde selvfølgelig designet den paljettbelagte kjolen Gossip Girl-stjernen bar på tilsteldningen. Foto: Stella Pictures
FAVORITT: Blake Lively ankom Gods Love We Deliver, Golden Heart Awards arm i arm med stjernedesigner Michael Kors - som er en av hennes personlige favorittdesignere. Han hadde selvfølgelig designet den paljettbelagte kjolen Gossip Girl-stjernen bar på tilsteldningen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Arm i arm med favorittdesigner

Lively, som stilte i en lekker fotsid paljettkjole fra den amerikanske designeren Michael Kors (55), hadde også invitert med seg stjernedesigneren til eventet, og sammen smilte de fra øre til øre for paparazzifotografene.

Dette er første gang 27-åringen viser seg på rød løper etter at babynyheten ble kjent.

Blake Lively er kjent for sin eksklusive klesstil, og sverger ofte til designhus som Chanel og Gucci, i tillegg til favoritten Michael Kors.

Til UsMagazine forteller skuespilleren at hun gleder seg til å teste ut gravidantrekk:

- Jeg kommer til å bruke antrekk med masse stretch fremover - for det er det eneste som kommer til å passe!

Annonserte gravidnyheten på hjemmeside

I midten av oktober delte den søte stjernen flere private bilder fra babyshoweret som ble arrangert for henne, på hennes egen hjemmeside Preserve - hvor hun også først delte den gledelige babynyheten med fansen:

«Det er så mye å gjøre når man venter en baby! Men før jeg kan oppleve gleden av babyskrik midt på natten, mengder med bæsj og det å få favoritt-genseren ødelagt av babygulp, må vi feire!».

LYKKE: To år etter at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg, smiler lykken nok en gang! Tidligere denne månenden kunne de to nemlig annonsere at de venter sitt første barn. Her fra filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: FameFlynet
LYKKE: To år etter at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg, smiler lykken nok en gang! Tidligere denne månenden kunne de to nemlig annonsere at de venter sitt første barn. Her fra filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: FameFlynet Vis mer

Hverken termin eller kjønn er foreløpig kjent.

Før Blake Lively og Ryan Reynolds fant hverandre, var de to i forhold med hver sin Hollywood-stjerne.

Reynolds var nemlig tidligere gift med skuespiller Scarlett Johansson (29) - som i september selv ble mamma for første gang. Lively var i en kort periode i 2011 kjæreste med kjekkasen Leonardo DiCaprio (39).

LES OGSÅ: Scarlett Johansson hater Blake Lively

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.