- Jeg skal bli verdens beste tante

Rachel Nordtømmes nesten prikk like søster venter barn...

GLEDER SEG: Rachel Nordtømme med søsteren Liv-Miriam på plass i «Skal vi danse»-studioet i slutten av oktober. Allerede da var Rachels storesøster gravid.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
GLEDER SEG: Rachel Nordtømme med søsteren Liv-Miriam på plass i «Skal vi danse»-studioet i slutten av oktober. Allerede da var Rachels storesøster gravid. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Friidretts-stjerne og tidligere «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme (22) skal bli tante. Dette avslører Steinkjer-jenta på sin egen blogg.

Det er Rachels nesten prikk like storesøster Liv-Miriam (27) som venter barn, men den kommende tanten er selv over seg av begeistring for søsterens graviditet.

«Jeg gleder meg MINST like mye som Liv-Miriam og Chris, det er jeg sikker på ;-) Min kjære søster ringte og fortalte meg at jeg skal bli tante for litt over 3 mnd siden, jeg har hatt lyst til å fortelle det til hele verden siden jeg fikk vite det, men fikk ikke lov før nå. Det blir stort. Og jeg skal selvfølgelig bli verdens beste!», skriver Rachel på bloggen sin.
 
Rachels søster er fire måneder på vei og har termin på sin egen bursdag, 25. juni.

«Syns godt hun kan presse ut ungen et par uker for tidlig - for å få den på burdagen min, 8.juni», mener Rachel.

Foreløpig er det ikke kjent om det kommende barnet er en jente eller gutt, men den kommende tanten har en magefølelse på hva kjønnet vil bli.

«Jeg tror det blir en jente, vet ikke hvorfor, men det hadde vært gøy med en gutt, siden vi er to jenter..  hehe, men det kommer akkurat på det samme. Det eneste som er veldig synd, er at jeg bor i Oslo for tiden, og Liv-Miriam og Chris bor i Trondheim.. Skulle gjerne vært sammen med tanteungen min heeeletiden. Men jeg får heller fly hjem hver helg», skriver Rachel på sin blogg.

Rachel befinner seg for tiden på den spanske ferieøya Tenerife, der hun er på samling med treningsgruppen fra hjemstedet Steinkjer.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Rachels nesten prikk like søster

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer