«Farmen kjendis»:

- Jeg skal aldri være med i reality igjen

Det ble brått stille fra «Farmen kjendis»-deltakerne. Dette gjør de nå.

HEKTISKE LIV: Erik Anders Sæter, Kathrine Sørland og Mina Hadjian er blant de som letter på sløret om tida etter «Farmen kjendis». Foto: TV 2 / Morten Eik
HEKTISKE LIV: Erik Anders Sæter, Kathrine Sørland og Mina Hadjian er blant de som letter på sløret om tida etter «Farmen kjendis». Foto: TV 2 / Morten Eik Vis mer

For en knapp måned siden stakk Tiril Sjåstad (23) Christiansen av gårde med seieren i den tredje sesongen av «Farmen kjendis», og ble samtidig den første kvinnelige vinneren av programmet.

I hele seks uker var de norske kjendisene som deltok på realitygården allemannseie, men etter at siste episode gikk på tv, er det flere av dem som har trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset.

Se og Hør har tatt en prat med et knippe av deltakerne om tiden etter «Farmen»-oppholdet, og ikke minst om hvordan hverdagen så brått har henta dem inn igjen.

En som aldri har hatt det så hektisk som nå, er den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Erik Anders Sæter (22). Når Se og Hør slår på tråden til ham er han hes etter Vinterlyd-turné med P4, og fremdeles er det flere konserter i vente.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.