FALSKT OG FÆLT: Denise Richards har mottatt massiv kritikk etter at hun sang under en Chicago Cubs-kamp nylig.  Foto: YouTube
FALSKT OG FÆLT: Denise Richards har mottatt massiv kritikk etter at hun sang under en Chicago Cubs-kamp nylig. Foto: YouTubeVis mer

- Jeg skal aldri synge offentlig igjen!

Denise Richards slaktes etter sursang på baseball-kamp...

Se Denise Richards synge live nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespillerinne og realitystjerne Denise Richards (38) har nå sverget at hun "aldri skal synge offentlig igjen".

Årsaken er den massive slakten hun har fått etter at hun opptrådde med låten "Take Me Out To The Ball Game" under en Chicago Cubs-kamp nylig.

Den tidligere Bond-baben var tilstede under kampen på Wrigley Field statium i forbindelse med hennes arbeid for en veldedighetsorganisasjon for nyresyke. Og kort tid etter at hun hadde ankommet stadion ble hun spurt om hun hadde lyst til å synge en sang i pausen.

Men opptrednen ble nok ikke helt slik hun hadde håpet...

Mens baseballfansen jublet og buet om hverandre, sang tobarnsmoren så surt at det er utrolig at glassrutene på Wrigley Field holdt, skriver Daily Mail.

Opptrednen ble filmet av flere vitner og har raskt blitt en populær video på YouTube, sett av nærmere en halv million mennesker.

Og Denise innrømmer at det hele var "grusomt", og at hun er klar over at hun ikke har verdens beste sangstemme.

- De sa "vil du synge?", så jeg sa "ja, fordi det er for en god sak og vi ønsker å vekke oppmerksomhet rundt saken til nyresyke". Jeg er jo ikke en sanger og gjorde det ikke for å vise frem stemmen. Takk Gud jeg ikke sang nasjonalsangen. Jeg trodde det skulle bli moro og hadde ingen anelse om hvordan det ville slå tilbake på meg, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Klinte til med dansetreneren!

Se Denise Richards synge live nedenfor: