- Jeg skal aldri spise igjen

TV-stjernen Whitney Ports nye bikini gir fansen hakeslepp.

SYLSLANK STJERNE: Designeren og TV-stjernen Whitney Port viste frem formene sommeren 2012 (t.v). Men denne uken fikk hun nok de fleste til virkelig å sperre øynene opp, da hun dukket opp med en svært slank figur og tydelige magemuskler på stranden i Miami. Foto: Splash News/ All Over Press
SYLSLANK STJERNE: Designeren og TV-stjernen Whitney Port viste frem formene sommeren 2012 (t.v). Men denne uken fikk hun nok de fleste til virkelig å sperre øynene opp, da hun dukket opp med en svært slank figur og tydelige magemuskler på stranden i Miami. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Designer og tidligere «The City»-stjerne Whitney Port (29) forlovet seg med Tim Rosenman høsten 2013, og nå kan det virke som hun har ligget i hardtrening frem mot bryllupet.

29-åringen befinner seg i Miami i Florida i forbindelse med den internasjonale samtidskunstmessen Art Basel, skriver Daily Mail.

Og onsdag og torsdag denne uken benyttet TV-stjernen anledningen til å nyte det varme Miami-været på stranden ved hotellet Fontainebleau. Samtidig viste hun frem sin oppsiktsvekkende slanke figur i to ulike, små bikinier.

«The Hills»-profilen har alltid vært høy og slank, men denne uken viste hun frem en midje og magemuskler som like gjerne kunne tilhørt en Victoria's Secret-modell.

MUSKLER: 29-åringens mage var paddeflat og veldefinert på straden i Miami denne uken. Foto: Stella Pictures
MUSKLER: 29-åringens mage var paddeflat og veldefinert på straden i Miami denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Nå vil jeg aldri spise igjen

Whitney smilte bredt mot fotografene mens hun spankulerte rundt på stranden iført en stripete bikini torsdag, kombinert med runde solbriller, enkle smykker og oppsatt hår.

Hun delte også et bilde fra stranden med fansen sin på Instagram, og både der og på Daily Mails nettsider uttrykker flere sin begeistring over den fysiske forandringen hennes.

- Hun kunne vært modell. Hun har kroppen til det, påpeker en av Daily Mails lesere.

BIKINIPARADE: Onsdag var Whitney iført en sort bikini mens hun hygget seg på stranden med forloveden Tim Rosenman. Foto: All Over Press
BIKINIPARADE: Onsdag var Whitney iført en sort bikini mens hun hygget seg på stranden med forloveden Tim Rosenman. Foto: All Over Press Vis mer

Under Instagram-bildet har flere av den slanke stjernens følgere kommentert at hun er «blitt heitere», eller at hun er en inspirasjonskilde for å komme i bedre form. Én følger tar det imidlertid litt vel langt, ved å erklære at hun «aldri skal spise igjen».

Har slitt med kroppsbildet

For fire år siden innrømmet Whitney at hun hadde et usunt forhold til mat da hun var med i reality-serien «The Hills» (2006-2010).

- Det er vanskelig å holde balansen mellom det å se bra ut og det å være sunn og frisk. Jeg har passet godt på hva jeg putter i munnen. Det å spise 1000 kalorier om dagen er ikke sunt, uttalte hun til australske OK! magazine dengang.

Forhåpentligvis har 29-åringen fått et mer avbalansert forhold til vekt og kosthold de siste årene, på tross av den nye figuren sin.

Noen på Instagram mener imidlertid at hun «trenger en cheeseburger», mens noen av Daily Mails lesere mener hun er så tynn at kroppen hennes ser gammel ut, eller at hun bør legge på seg.

SUPERMODELL: Den nye figuren til Whitney Port minner om formene til Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel, som tidligere har måttet forsvare sin sylslanke figur.  Foto: FameFlynet
SUPERMODELL: Den nye figuren til Whitney Port minner om formene til Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel, som tidligere har måttet forsvare sin sylslanke figur. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Bruker samme kjole i 24 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer