DYPT SÅRET: Katie Price  vil avsløre alle de skitne detaljene rundt ektemannen Kieran Haylers affære med bestevenninnen i en kommende selvbiografi. Foto: Fame Flynet
DYPT SÅRET: Katie Price vil avsløre alle de skitne detaljene rundt ektemannen Kieran Haylers affære med bestevenninnen i en kommende selvbiografi. Foto: Fame FlynetVis mer

- Jeg skal aldri gifte meg igjen

Gravide Katie Price er sønderknust over mannens utroskap.

SEOGHØR.NO: Det har vært noen tøffe uker for Katie Price (36).

I mai dumpet hun ektemannen Kieran Hayler (27) etter at hun fant ut at han hadde vært utro med bestevenninnen Jane Pountney (49) i syv måneder.

Selv er den tidligere glamourmodellen gravid i sjette måned med Kierans barn.

- Jeg har ingenting å smile for. Det har vært en dritt måned og jeg har det fremdeles tøft, forteller hun til The Sun.

Katie sier at det er mange flere sjokkerende detaljer om affæren som fremdeles ikke har nådd offentligheten. Disse vil hun avsløre i sin kommende selvbiografi.

- Alt er fremdeles så ferskt, og mentalt vil jeg bare gjennom dette og gå videre. Dere har kun hørt bruddstykker om hva som skjedde. Det er mye verre ting som vil komme frem, hevder hun.

LYKKELIGE TIDER: Her er Katie Price på rød løper i februar sammen med barna sine, ektemannen Kieran og sin tidligere venninne Jane Pountney, som Kieran hadde et forhold til, og Janes ektemann Derrick.  Foto: Fame Flynet
LYKKELIGE TIDER: Her er Katie Price på rød løper i februar sammen med barna sine, ektemannen Kieran og sin tidligere venninne Jane Pountney, som Kieran hadde et forhold til, og Janes ektemann Derrick. Foto: Fame Flynet Vis mer

Ønsker seg flere barn

Ekteskapet til stripperen Kieran er Katies tredje. Hun har tidligere vært gift meg popstjernen Peter Andre (41) og slosskjempen Alex Reid (38).

Nå er hun ferdig med bryllup for godt.

- Jeg har stått brud mange ganger, og se hva som har skjedd. Jeg er ferdig med ekteskap. Jeg tror ikke jeg noen gang vil få lov til å gifte meg igjen.

Barn derimot - vil hun gjerne ha flere av.

- Jeg har gått gravid de to siste årene, så nå skal jeg ta en pause til jeg blir rundt 40. Da vil jeg ha flere, forteller hun til nettstedet.

Fra før av har 36-åringen ar barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André, og lille Jett (10 mnd) med Kieran.

LES OGSÅ: Kieran uteble fra Katies ultrlyd