- Jeg skal aldri drikke igjen

Filmstjernen Josh Brolin er flau etter den skandaløse fylleturen.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Josh Brolin (45) hevder han aldri mer skal drikke alkohol. Uttalelsen kommer etter «Gangster Squad»-stjernen dummet seg kraftig ut etter en bytur fredag.

Skuespillerens ville oppførsel ble filmet av nettstedet TMZ. I filmen kan man se 45-åringen komme i et slagsmål med en dørvakt på et utested og ha en heftig krangel med en taxi-sjåfør etter at de to hadde vært i en bilulykke.

Da filmstjernen et par dager senere ble spurt av TMZs fotografer om hvordan kvelden var, svarte Josh: «Fantastisk. Mye bedre enn den var for et par dager siden».

ANGRER: Josh Brolin var en angrende synder et par dager etter den skandaløse fylleturen. Foto: Splash News/ All Over Press
ANGRER: Josh Brolin var en angrende synder et par dager etter den skandaløse fylleturen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Skuespilleren, som da var på vei til treningsstudioet, ble også spurt om den skandaløse byturen hadde fått ham til å vurdere å slutte med alkohol.

- Absolutt. Dette vil ikke skje igjen. Det var det. Jeg er ferdig med det, svarte Brolin.

Kvelden endte derimot på en positiv måte. Brolin og dørvakten ble venner igjen og ga hverandre en klem før skuespilleren ble sendt hjem i en taxi.

LES OGSÅ:   Skilles etter åtte år