JENSEN OG SANDBERG: Siv og Per er henholdsvis leder og nestleder i det liberale partiet Frp. Her fra sommerpressekonferansen til Frp i Stortinget i fjor. Foto: NTB scanpix
JENSEN OG SANDBERG: Siv og Per er henholdsvis leder og nestleder i det liberale partiet Frp. Her fra sommerpressekonferansen til Frp i Stortinget i fjor. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg skal aldri dit igjen

Frp-nestleder Per Sandberg om den tunge tiden.

SEOGHØR.NO: I 2006 ble Frp-nestleder Per Sandberg (53) rammet av depresjon.

Ifølge Magasinet Dagbladet fikk han mørke tanker han aldri hadde hatt før, og i et intervju med Adresseavisen i 2011 sa han at han vurderte å ta sitt eget liv.

- Det vil jeg ikke kommentere. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme i en situasjon hvor jeg var så langt nede. Jeg skal aldri dit igjen, sier han til Magasinet Dagbladet.

Videre forteller 53-åringen at han og familien har mottatt drapstrusler, og at de har fått tilsendt bilder av potensielle drapsvåpen som skal brukes mot dem.

- Jeg er blitt trua på livet. Kona mi er blitt trua på livet. Vi har fått e-post, brev i postkassen og bilder av hvilken revolver som skal brukes på oss, meldinger om at folk har observert meg gående gjennom Slottsparken på et gitt tidspunkt. At de følger med meg.

Nå ser Sandberg fremover, og fredag stiller han til gjenvalg som nestleder i det liberale partiet.

LES OGSÅ: Siv Jensen kommer ikke over tapet av faren Tore