- Jeg sjekkes opp av yngre menn

Og nå er 59-åringen kåret til verdens mest sexy vegetarianer.

SEXY: «Ja, vi elsker Hollywood»-stjerne og Playboymodell Lillian Müller er kåret til verdens mest sexy vegetarianer over 50 av PETA.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SEXY: «Ja, vi elsker Hollywood»-stjerne og Playboymodell Lillian Müller er kåret til verdens mest sexy vegetarianer over 50 av PETA. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:   Playboymodell, tv-profil og tidligere «71 grader nord» og «Ja, vi elsker Hollywood»-stjerne Lillian Müller (59) har blitt kåret til verdens mest sexy vegetarianer over 50.

Ifølge VG er det dyrevernsorganisasjonen PETAs medlemmer som har foretatt avstemningen, og den norske 59-åringen kom da helt til topps i det som regnes som en svært prestisjefull kåring.

- For meg står denne konkurransen høyere i kurs enn Miss Universe, sier Müller til VG.

Lillian bor til daglig i LA med fotografkjæresten Maurice Rinaldi (64), og avslører at det hender kjæresten blir sjalu på alle de unge beilerne hennes.

- Jeg sjekkes jo ofte opp av yngre menn, og derfor lurer han nok litt på hva jeg gjør når jeg er på treningsstudioet eller besøker helsekostbutikker. Men jeg er en trofast kvinne, sier hun.

Den spreke 59-åringen, som ble kåret til «Playmate of the year» for 34 år siden, har tidligere fortalt Seher.no at det er hennes sunne livsstil som holder henne ungdommelig.

Som veganer spiser man ikke kjøtt, egg, meieriprodukter, honning eller andre matvarer av animalsk opprinnelse, om man følger et vegansk kosthold.

Lillian holder seg også unna andre ting for å holde seg i form.

- Jeg har levd som veganer i 33 år. Og jeg holder meg unna røyk, alkohol og kaffe. Samtidig er jeg en veldig spirituell person, så jeg fikk meditert litt og dyrket min spirituelle overbevisning. Man må jo be litt, har hun tidligere uttalt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Ble angrepet av knivdesperado