- Jeg sjekker ut fra mange gode venner

Tom Sterri gir seg etter ti år med «Hotel Cæsar».

SLUTTER I HOTEL CÆSAR: Tom Sterri sier til VG at han har bestemt seg for å gi seg som fast kreativ leder og regissør i «Hotel Cæsar». Foto: Seher.no/Kirsti irgens Ertsås
SLUTTER I HOTEL CÆSAR: Tom Sterri sier til VG at han har bestemt seg for å gi seg som fast kreativ leder og regissør i «Hotel Cæsar». Foto: Seher.no/Kirsti irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Etter ti år  som regissør og skuespiller i TV 2-serien «Hotel Cæsar», sier Tom Sterri til VG at han vil gi seg.

- Jeg føler at jeg sjekker ut fra veldig mange gode venner. Kanskje jeg tar med meg mange av disse vennene. Det er ikke et farvel. Det er på gjensyn. Du skal ikke se bort fra at jeg kommer til å gjeste som regissør. Men jeg kommer til å savne å ha folkene rundt meg, sier han til avisen.

Tidligere har Sterri også spilt karakteren «Harry Trulsen» foran kamera i den populære serien.

Nå har han planer om å returnere til revyscenen allerede til sommeren, når et sommershow med Elisabeth Andreassen, Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen står på programmet.

I alt har Sterri regissert rundt 150 «Hotel Cæsar»-episoder og vært kreativ leder for rundt 1000 episoder, ifølge VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Røyket 60 om dagen under «Hotel Cæsar»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer