- Jeg sitter og masserer brystene mine

TV-stjernen overrasket fansen på Twitter.

OVERRASKET FANSEN: TV-stjernen Heidi Montag overrasket mange da hun la ut melding på Twitter om at hun satt og masserte brystene for å gjøre silikoninnleggene sine myke. Foto: All Over Press
OVERRASKET FANSEN: TV-stjernen Heidi Montag overrasket mange da hun la ut melding på Twitter om at hun satt og masserte brystene for å gjøre silikoninnleggene sine myke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «The Hills»-stjernen Heidi Montag varslet i forrige måned at hun mistrivdes med sine nye silikoninnlegg i brystene, og hadde bestemt seg for å redusere dem igjen.

Men nå ser det ut som 23-åringen kan ha ombestemt seg igjen.

Tirsdag la hun nemlig ut en melding på sin side hos nettsamfunnet Twitter, som kan tyde på at hun likevel vil beholde de kunstige attributtene.

- Jeg sitter og masserer brystene mine. Vi må holde silikoninnleggene myke, jenter, skriver Montag.

Brystoperasjonen var en av hele 10 kosmetiske inngrep TV-stjernen gjennomførte på samme dag før jul.

Inngrepene skal blant annet ha bestått av brystforstørrelse, neseoperasjon, ryggoperasjon, retting på ørene, samt forstørrelse av leppene.

Senere ga Heidi blant annet operasjonene skylden for at ekteskapet med hennes «The Hills»-kollega Spencer Pratt gikk i vasken tidligere i år.

- Ingen vil ta vare på sin kone når det ser ut som om hun har vært i en forferdelig ulykke, sa hun til magasinet Life & Style.

Nå ser det imidlertid ut som Heidi har blitt mer fornøyd, selv om hun også benytter Twitter til å advare jenter mot å gjøre alle inngrepene hun har vært igjennom.

- For de som vurderer å få rettet på ørene, så har jeg lært at dette er en av de mest smertefulle operasjoenen man kan gå igjennom, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Operasjonene ødela ekteskapet