- Jeg sitter med en stor klump i halsen

«Idol»-Jenny blåste dommerpanelet av banen med sin Radiohead-tolkning.

RØRTE DOMMERNE: Jenny Langlo sang Radiohead-låta «Creep» ved å omtrent vrenge sjela - noe som gav dommerpanelet klump i halsen og fikk dem til å takke 18-åringen for den rørende opplevelsen.  Foto: Stella Pictures
RØRTE DOMMERNE: Jenny Langlo sang Radiohead-låta «Creep» ved å omtrent vrenge sjela - noe som gav dommerpanelet klump i halsen og fikk dem til å takke 18-åringen for den rørende opplevelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I fredagens «Idol»-sending er det kun fem håpefulle finalister som kjemper om TV-seernes stemmer. De talentfulle deltagerne imponerte dommerne på akustisk vis i kveldens finalerunde.

Kanskje spesielt Jenny Langlo (18) gav dommerne frysninger, med sin ektefølte tolkning av Radiohead-låta «Creep». Og tidligere rusmisbruker og nåværende «Idol»-dommer Hans Erik Dyvik-Husby var ikke sen med å innrømme at denne låta har vært betegnende for mye av livet hans.

- Takk, takk, tusen takk, Jenny. Jeg sitter med en stor klump i halsen her, sa «Hank» etter 18-åringens gripende fremføring.

Heller ikke Marion Ravn la skjul på sin forkjærlighet for Jenny, som er den soleklare «Idol»-favoritten ifølge en rekke nettsteder.

- Jeg vet ikke om jeg har lov til å si det, men du er min store favoritt også. Så jeg vil bare at alle folk stemmer masse på deg, at de ikke tar det for gitt at du går videre, var den søte dommerens soleklare beskjed til seerne.

- Jenny, du er «Idol»-deltager, men også i ferd med å virkelig bli en stor, stor artist, løs Gunnar Greve Pettersens overveldede kommentar.

Også Bertine Zetlitz måtte ganske enkelt slutte seg til rosen fra sine meddommere.

- Det låtvalget der kunne blitt katastrofalt, men jeg tror på deg så det tjomer. Tusen takk for at jeg fikk sitte og høre på dette, var hennes beskjed til den talentfulle 18-åringen.

De tre mannlige finalistene høstet også mye skryt, men ved siden av Jenny var det nok Kirsti Sørlie Hansen (25) som vakte aller størst begeistring i dommerpanelet. Hun overrasket og imponerte med sin overraskende tolkning av David Guettas partylåt «Titanium».

- Jeg elsker låtvalget ditt! Dette var en upåklagelig opptreden, det var proft og veldig fint, skrøt  «Greven» av 25-åringen.

Også Bertine Zetlitz elsket låtvalget og ikke minst tolkningen, mens Hans Erik Dyvik-Husby sa han bøyde seg i støvet over innsatsen til Kirsti. Men det var nok Marion Ravn som kom med den aller beste komplimenten.

- Å, jeg fikk helt frysninger! Du kunne like godt vært med på «American Idol» med den stemmen ser, uttalte hun bestemt.


Nå er det bare å vente og se hvem av Jenny, Kirsti, Isak, Henrik og Vegard som imponerer TV-seerne nok til å gå videre i den spennende sangkonkurransen...


Dette sang «Idol»-deltagerne i fredagens akustiske sending:

Vegard Leite (19) fra Værlandet: «Just the way you are» (Bruno Mars)

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen: «Moves like Jagger» (Maroon 5)

Isak Heim (16) fra Trondheim: «Nothing ever hurt like you» (James Morrison)

Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen: «Titanium» (David Guetta)

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Creep» (Radiohead)


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg får masse frierbrev  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer