DIKTER OPP RYKTER: Alexander Rybak innrømmer at han ofte har fyrt opp under falske rykter om seg selv i russiske medier. Foto: FameFlynet Norway
DIKTER OPP RYKTER: Alexander Rybak innrømmer at han ofte har fyrt opp under falske rykter om seg selv i russiske medier. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg setter ut rykter om meg selv

Alexander Rybak avslører at han har lurt pressen flere ganger.

PÅ TV: Alexander Rybak er med i årets versjon av TV 2--programmet «Hver gang vi møtes». Her er han sammen med (f.v.) Lars Lillo Stenberg, Samsaya, Elg, Anneli Drecker og Simone Eriksrud.
PÅ TV: Alexander Rybak er med i årets versjon av TV 2--programmet «Hver gang vi møtes». Her er han sammen med (f.v.) Lars Lillo Stenberg, Samsaya, Elg, Anneli Drecker og Simone Eriksrud. Vis mer

SEOGHØR.NO: Alexander Rybak (27) fikk tusenvis av fans i Russland, etter at han gikk til topps i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Moskva i 2009.

Interessen har ført til at Rybak også er et ettertraktet intervjuobjekt for svært direkte russiske journalister.

Til Her og Nå sier «Fairytale»-sangeren at han derfor ofte svarer med å dikte opp falske historier.

Rybak har blant annet fyrt opp under kjærlighetsrykter som knytter ham til forskjellige kvinner.

- For å si det sånn, lager jeg og managementet mitt mange av de ryktene selv. Pressen der borte stiller så mange rare spørsmål, og noe må man jo svare. Det er liksom litt av gamet i Russland, så jeg gidder heller ikke tilbakevise ryktene.
Rybak er for tiden en av deltagerne i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». 

Lørdag fortalte han de andre deltagerne om hvordan han skrev hitlåten «Fairytale»  for å komme over eks-kjæresten Ingrid Berg Mehus.

- Hele sangen var egentlig en stor terapi for meg for den kjærlighetssorgen jeg hadde i seks år etter min første kjærlighet, sa Rybak i programmet.

LES OGSÅ: - Jeg hadde kjærlighetssorg i seks år