GRENSESPRENGENDE: I flere av scenene i filmatiseringen av Stieg Larsson bøkene er Noomi Rapace svært avkledd.  Foto: Jenta som lekte med ilden
GRENSESPRENGENDE: I flere av scenene i filmatiseringen av Stieg Larsson bøkene er Noomi Rapace svært avkledd. Foto: Jenta som lekte med ildenVis mer

- Jeg setter grensen ved silikon

Noomi Rapace nekter å gjøre alt som Lisbeth Salander...

SEHER.NO: Noomi Rapace (29) har blitt superstjerne takket være rollen som tøffe Lisbeth Salander i filmatiseringen av Stieg Larssons kjente boktrilogi.

Og skuespillerinnen har gjort mye for å ligne på sin gutteaktige og veltrente rollefigur.

I et ferskt intervju med Ekstrabladet avslører "Jenta som lekte med ilden"-stjernen at hun blant annet har trent hele fire ganger i uken for å få Lisbeth Salanders senete figur.

Se "Jenta som lekte med ilden"-trailer nederst i saken!

Men 29-åringen har imidlertid satt visse grenser for hvor mye hun vil forandre utseendet sitt.

I bøkene gjennomgår nemlig Lisbeth en brystforstørrende operasjon, men det nektet Rapace å gjøre.

- Jeg har gjort mye for å ligne Lisbeth Salander av utseende, men jeg setter grensen ved silikonpupper. Min kropp skal tilhøre alle mine roller, ikke bare Lisbeth Salander, sier skuespillerinnen.

Filmatiseringen av Stieg Larsson-bøkene inneholder flere svært grenseoverskridende scener, og i den første filmen, "Menn som hater kvinner", fikk man se Rapace i en svært brutal voldtektsscene. I tillegg er det også flere scener hvor hun har sex med jenter.

Ifølge skuespillerinnen har hun imidlertid ingen problemer med å spille inn slike scener, dersom det er viktig for filmen.

- Jeg vil ikke la min forfengelighet stoppe meg. Hvis det er viktig for filmen at jeg later som om jeg har sex med en jente, så gjør jeg det, sier hun.

Likevel setter hun også visse grenser for hva hun er villig til å gjøre foran kamera.

- Jeg vil aldri ha sex for åpen skjerm. Det er simpelthen for grenseoverskridende, sier hun.

"Jenta som lekte med ilden" har Norgespremiere 18. september!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!


LES OGSÅ: - Skammer seg over egen film