- Jeg ser ut som Ringeren i Notre Dame

«Jakten på en julestjerne»-exiten ble en frustrerende opplevelse for «X Factor»-artisten.

FRUSTRERT: Jeg latet jo som det gikk helt greit, men egentlig var jeg ganske sur, sier Saima-Irén Mian om å være nummer to som måtte forlate «Jakten på en julestjerne». Her er hun med programleder Jostein Pedersen. Foto: Seher.no
FRUSTRERT: Jeg latet jo som det gikk helt greit, men egentlig var jeg ganske sur, sier Saima-Irén Mian om å være nummer to som måtte forlate «Jakten på en julestjerne». Her er hun med programleder Jostein Pedersen. Foto: Seher.no Vis mer
Se 2. episode av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var det duket for andre epsiode av Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne», hvor 27 realitykjendiser kjemper om å ta seg den lange veien til finalen og vinneren til slutt står igjen med et reisegavekort på 15 000 kroner.  

Etter torsdagens episode står imidlertid bare 25 deltagere igjen i den beinharde realitykonkurransen.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her! 

I første episode man se at Irresistible-jenta Ingri Rønning, som tidligere i år var med i TV 2-programmet X Factor, måtte takke for seg, bare minutter etter at hun ankom gården.

Den sangglade jenta forsvant hodestups ut av programmet etter at «Jakten»-Maren og «Paradise»-Torbjørn skulle plukke ut hvert sitt lag. Til slutt sto bare Ingri igjen, som i episoden tapte på målstreken for «Ungkaren»-Katinka.

Torsdag var det duket for mer dramatikk på Sæteren gård, da to utvalgte - «71 grader nord»-Erlend fra det røde laget, og «Robinson»-David fra det blå laget - måtte ut i håndbakduell.

Etter den svært spennende konkurransen stod Erlend tilbake som taperen, og det røde laget måtte dermed ut i råd og stemme frem én person som skulle forlate gjengen.

Tilslutt var det nok en Irresistible-jente som måtte takke for seg, da Saima-Irén Mian var den som endte med flest stemmer.

Etter utsemingen sier Saima at det egentlig var helt greit å ryke, men overfor Seher.no innrømmer hun nå at det var ganske bittert.

- Jeg latet jo som det gikk helt greit, men egentlig var jeg ganske sur. Jeg hadde jo lyst til å være med lengre i konkurransen, og det å ryke ut så tidlig var skikkelig kjipt. Hvertfall siden Ingri røk ut dagen før. Det var bittert, for jeg hadde store ambisjoner og planer om å gå helt til topps, sier hun til Seher.no.
 
- Rett etter at du gikk ut omtalte du deg selv som svak, hva mente du med det?

- Jeg prøvde vel egentlig bare å rakke litt ned på meg selv, fordi jeg var litt skuffet. Jeg er ikke så svak egentlig, men jeg regnet kanskje med at jeg ville ryke tidlig dersom det ble mange fysiske konkurranser. Men i disse to første var det jo ikke slik. Det var mye tilfeldigheter, sier hun. 

Ifølge sangstjernen har det vært svært rart å se videoklipp av seg selv fra gården.

- Uff, det har vært litt rart, ja. Jeg ser jo ut som Ringeren i Notre Dame - Quasimodo. Med den jakken og alt. Jeg ser ikke helt bra ut, men det går greit, humrer hun.

De gjenværende Irresistible-jentene, Lise Viktora og Hanne, var tydelig opprørte over at nok et gruppemedlem måtte forlate konkurransen. Og særlig Lise Viktoria uttrykte sin frustrasjon etter utstemingen.

- Jeg skjønner at hun reagerte som hun gjorde, for plutselig var det bare hun og Hanne igjen. Vi hadde jo sittet på toget dagen før og pratet om at vi skulle vinne hele greia, og at vi skulle dele premien mellom oss. Da hadde vi fire ganger så stor sjanse til å vinne, men slik gikk det altså ikke. Nå heier jeg på de andre jentene, sier Saima.

- Hva tror du er grunnen til at akkurat du ble stemt ut?

- Jeg vet egentlig ikke, men jeg tror ikke det var fordi de andre deltagerne ikke likte meg. Vi hadde jo ikke hatt tid til å bli ordentlig kjent. Men det kan være fordi jeg presenterte meg sist av deltagerne, og at de derfor husket de andre deltagerne bedre, sier hun.

Selv om oppholdet på gården ble kort for sangerinnen, angrer hun ikke på at hun ble med på konkurransen.

- Nei, det var veldig gøy, og jeg gleder meg til å se resten av serien og heie på de andre jentene, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette var juks

Se 2. episode av «Jakten på en julestjerne» her:[obj:media:9216]