STILIGE: Stjerneparet Bradley Cooper og Suki Waterhouse har kledd seg opp til Vanity Fair-festen etter årets Oscar-utdeling. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
STILIGE: Stjerneparet Bradley Cooper og Suki Waterhouse har kledd seg opp til Vanity Fair-festen etter årets Oscar-utdeling. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over PressVis mer

- Jeg ser ut som en uteligger

Bradley Coopers modellkjæreste er ikke like elegant privat.

SEOGHØR.NO: Det siste året har modellen Suki Waterhouse (22) vært i et forhold med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (39).

Både gjennom sin egen jobb og som Coopers kjæreste er Waterhouse vant med å bli tatt bilde av på røde løpere i svindyre designerantrekk.

Nå avslører skjønnheten at hun selv ikke er spesielt opptatt av å se vakker ut til enhver tid, men at hun nærmest lever to ulike liv.

- Det er min presentable meg og min normale meg, forteller hun hun til LOOK magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg er utrolig lat, og det er min normale meg. Når jeg er hjemme ser jeg ut som en uteligger. Jeg elsker å være komfortabel og ikke bruke sminke. Så fort jeg kommer hjem tar jeg på meg pyjamas.

Suki, som blir sett på som et stilikon, sier til bladet at hun ikke hadde klart å se bra ut på egenhånd.

- Jeg elsker mote og det er der min presentable meg kommer inn. Men jeg trenger hjelp. Hvis jeg ikke hadde hatt stylist og sminkør så hadde jeg sett helt forferdelig ut.

LES OGSÅ: Droppet truse på middag med Obama