<strong>BARNSLIG:</strong> - Jeg ser virkelig ut som om jeg er tolv år i dag, twitrer Kelly Osbourne om disse bildene på filmsettet til hennes nye film. Foto: Stella Pictures
BARNSLIG: - Jeg ser virkelig ut som om jeg er tolv år i dag, twitrer Kelly Osbourne om disse bildene på filmsettet til hennes nye film. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ser ut som en tolvåring

Kelly Osbourne ler av seg selv på settet til sin nye film.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ozzy Osbournes datter Kelly Osbourne (26) spiller for øyeblikket inn sin første film, So Undercover. Filmen er en actionkomedie der Miley Cyrus (18) spiller en FBI-agent som må gå undercover på et college. Osbourne har rollen som Cyrus' romkamerat på colleget.

Og 26-åringen glir tilsynelatende lett inn i rollen som ung student. 

- Jeg ser virkelig ut som om jeg er tolv år på settet i dag, skrev hun på Twitter mandag.

Osbourne morer seg kanskje på filmsettet, men avslører også at hun fortsatt savner ekskjæresten, modellen Luke Worall (21).

- Vi begikk mange feil og sa mye stygt til hverandre. Jeg tror vi begge trenger tid til å jobbe med oss selv. Men jeg er fortsatt hodestups forelsket i ham, innrømmer Osbourne overfor Cosmopolitan, ifølge Radaronline.com.

Til tross for kjærlighetsproblemer er Osbourne i vinden for tiden.
Deltagelsen i Dancing With the Stars har hjulpet henne til å få en svært smekker Hollywood-kropp.
Men Osbourne frykter også at vekttapet får for mye oppmerksomhet.

Hun har avslørt at det krever hardt arbeid å opprettholde den nye figuren, og at hun irriterer seg over at alle er mer opptatt av vekten hennes enn av den nye skuespillerkarrieren, skriver Celebritydietdoctor.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er mor og sønn!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer