- Jeg ser ut som en hval på to ben

Designer Fam Irvoll viste frem gravidmagen på den røde løperen.

HØYGRAVID: Den gravide designeren og kjendisfavoritten Fam Irvoll ankom Elles sommerfest som en «hval på to ben» ifølge seg selv. Hun avslørte overfor Seher.no at hun også har konsumert et enormt antall kokosboller i løpet av svangerskapet.   Foto: Stella Pictures
HØYGRAVID: Den gravide designeren og kjendisfavoritten Fam Irvoll ankom Elles sommerfest som en «hval på to ben» ifølge seg selv. Hun avslørte overfor Seher.no at hun også har konsumert et enormt antall kokosboller i løpet av svangerskapet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med en høygravid Fam Irvoll nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere i vår ble det kjent at den sukessrike, norske designeren Fam Irvoll er gravid med sitt første barn.

Og på den røde løperen onsdag kveld kunne hun stolt vise frem gravidmagen, i en løstsittende sort topp. Den høygravide kles- og smykkedesigneren ville ikke avsløre akkurat når hun har termin, men innrømmet at størrelsen på magen vitner om at fødselen ikke er langt unna.

- Den er rett rundt hjørnet, men det syns vel, jeg er jo en hval på to ben, hehe, påpekte hun spøkefullt overfor Seher.no på Elles årlige sommerfest.

Fargerike Fam har tidligere avslørt over Dagbladet at hun ikke har tid til å ta noe særlig fødselspermisjon, siden designkarrieren går så strykende. Og selv om hun har sydd på kolleksjonen som skal vises i august gjennom hele graviditeten, føler hun seg litt hemmet av den voksende magen.

- Svangerskapet har forløpt helt greit, men jeg er ikke så flink til å være gravid. Jeg er veldig vant til å kunne få bestemme og gjøre ting hele tiden, så jeg føler meg nok litt fanget i egen kropp. Det skal bli deilig å få reka ut, innrømmet hun overfor Seher.no.

Har du hatt noen spesielle cravings?

- Kokosboller! Jeg har sikkert konsumert bortimot 10 000 kokosboller. 6 kokosboller om dagen var jeg nok oppe i en periode, haha. Men nå er den cravingen der faktisk helt borte. Så nå går det mer i nektariner og sånne bra ting, kunne hun fortelle.

Og «reka» til Fam Irvoll kan ankomme når som helst mellom i dag og noen uker frem i tid - men uansett før motevisningen hennes i august. For den driftige Oslo-jenta har store planer om å få sydd litt mellom fødselen og visningen også.

- Så etter visningen blir det endelig en lang ferie! understreket hun overfor Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pleier alltid å bruke disse skoene  [obj:media:9792]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer