TRUE BLOOD-STJERNE: Allan Hyde fra True Blood hevdet han så ut som en uteligger på den røde løperen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
TRUE BLOOD-STJERNE: Allan Hyde fra True Blood hevdet han så ut som en uteligger på den røde løperen. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg ser ut som en hjemløs person

«True Blood»-stjerne utilpass på Oslo-premiere.

Publisert
Se stor bildespesial fra premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag kveld ble det arrangert «Oslogirls»-premiere på utestedet Stratos i Oslo. På gjestelisten var det mange kjente navn, blant annet «True Blood»-stjernen Allan Hyde (21).

Den danske skuespilleren er i Norge i anledning filmen «Exteriors», der han spiller en av rollene. Til pressen fortalte han at han ikke bryr seg om hva han har på seg.

- Nei, akkurat det bryr jeg meg ikke en dritt om. Nå ser jeg ut som en hjemløs person, forklarer Hyda, før han bryter ut i en rungende latter.

Hyde, som spiller rollen som Godric i «True Blood», gleder seg veldig til «Exteriors»-premieren torsdag.

- Jeg gleder meg helt vilt. Jeg har ikke sett det ferdige resultatet ennå, men jeg tror det blir veldig bra. Det er en type film jeg ville likt å se, sier Hyde til Seher.no.

Charlotte Thorstvedt skulle onsdag kveld spille på premierefesten.

- Jeg har ikke fått sett mye av «Oslogirls», bare litt her og litt der. Så jeg kan ikke si så mye om det. Men det er helt sikkert interessant for mange jenter som får se litt av hvordan motebransjen fungerer, sier hun til Seher.no.

Hun er usikker på om hun ville takket ja til å delta i et lignende konsept, noe Aylar Lie flere ganger har sagt nei til.

- Jeg har fått lignende tilbud ved flere anledninger, men har takket nei av diverse årsaker. Jeg hverken tør eller føler jeg har noe å komme med. Dessuten er jeg veldig kjedelig!, sier Lie til Seher.no. 

«Oslogirls»-jentene Nathalie Helgerud, Caroline Skjelbred og Silje Tverås var selvsagt tilstede på premieren. Det samme var Sjefsredaktør i Elle, Signy Fardal, stylist Storm Pedersen, og Siv Cotton fra serien Norske Hollywoodfruer.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun var også et stil-ikon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer