Katy Perry:

- Jeg ser ut som en gås

Høygravide Katy Perry (35) vet å ha det moro med seg selv.

FIN I BADEDRAKT: Popstjernen Katy Perry (35) venter sitt først barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom (43), med termin i august. Her avbildet på stranda i Malibu forrige helg. Foto: NTB Scanpix
FIN I BADEDRAKT: Popstjernen Katy Perry (35) venter sitt først barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom (43), med termin i august. Her avbildet på stranda i Malibu forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars overrasket popstjernen Katy Perry (35) stort da hun slapp sin nye musikkvideo til låta «Never Worn White».

Artisten ble nemlig sett med en voksende mage i videoen - og røpet dermed at hun var gravid med sitt første barn, sammen med forloveden Orlando Bloom (43).

Like etter musikkvideolanseringen, fortalte Perry under en livesending på Instagram at barnet var ventet til sommeren, i august, ifølge E! News.

Én måned etter røpet Perry kjønnet på babyen.

- Det er en jente, delte hun sammen med et bilde av en smilende Bloom, som hadde rosa glasur smurt ut i fjeset.

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Nå, i disse dager, nærmer terminen seg angivelig ganske snart.

De siste ukene har Perry blitt avbildet med gravidmage i ulike sammenhenger i tabloidmedier som The Sun og Daily Mail. Blant annet har hun blitt fotografert badende i sjøen og gående til stranda. «California gurls»-stjernen viste seg også gravid under en konsert i Australia like etter babyannonseringen, ifølge The Sun.

Nylig var også den vordende moren å se i et virtuelt intervju med Hits Radio.

Ærlig om graviditeten

I intervjuet, gjengitt av People, snakker 35-åringen ut om opplevelsen av å være høygravid. Stjernen beskriver seg selv som blant annet «en vandrende gås».

SELVIRONISK: Katy Perry vet å gjøre narr av seg selv, og beskriver like greit seg selv som «en vandrende gås» i siste del av svangerskapet. Foto: NTB Scanpix
SELVIRONISK: Katy Perry vet å gjøre narr av seg selv, og beskriver like greit seg selv som «en vandrende gås» i siste del av svangerskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Legene mine sier: «Hold deg aktiv, du holder deg bra. Du er klar, fortsett sånn». Så, jeg har danset, og jeg har sunget mye, meddeler hun.

Stjernen avslører videre at hun har et kallenavn på babyen i magen.

- Jeg kaller henne Kicky Perry noen ganger.

Hva datteren faktisk skal hete, er foreløpig ikke avgjort.

- Vi har ikke bestemt oss for et spesifikt navn ennå, vi har alternativer og hun vil fortelle oss det, sa Perry under et intervju med Karson & Kennedy på radiostasjonen Mix 104.1 forrige måned.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg ser på henne, og tenker «Å ja, ja, du er henne», sa hun.

Gift tidligere

Perry og Bloom fant tonen i 2016. De gikk imidlertid fra hverandre året etter, men i 2018 fant de tilbake til hverandre igjen.

På valentinsdagen i fjor gikk Bloom ned på kne, noe Perry delte med følgerne på Instagram.

Bildet viste 35-åringen og kjæresten, med flere hjerteballonger i bakgrunnen. Til bildet skrev sangfuglen følgende:

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

«Full Bloom».

Perry har vært gift tidligere - med skuespiller og komiker Russell Brand. De skilte seg imidlertid i 2011, etter et turbulent ekteskap.

Bloom, på sin side, var gift med supermodellen Miranda Kerr (37) fra 2010 til 2013 - som han fikk sønnen Flynn med (9).

AV OG PÅ: Katy Perry og filmstjernen Orlando Bloom har vært i et av-og-på-forhold, men ble til slutt forlovet i 2019. Nå venter de snart en babydatter. Her er de fotografert under en filmpremiere i Los Angeles i 2019.
AV OG PÅ: Katy Perry og filmstjernen Orlando Bloom har vært i et av-og-på-forhold, men ble til slutt forlovet i 2019. Nå venter de snart en babydatter. Her er de fotografert under en filmpremiere i Los Angeles i 2019. Vis mer

I fjor sommer, da paret hadde vært forlovet i fem måneder, innrømmet «Teenage Dream»-stjernen at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Ser frem til å bli mamma

I mai, etter at Perry var blitt gravid, fortalte hun åpenhjertig til E! News at hun hadde «gode og dårlige dager». Hun syntes blant annet at det var vanskelig å tilvenne seg corona-livsstilen vi alle praktiserer i disse dager.

- Noen ganger gråter jeg når jeg ser ned på tærne mine eller når jeg bare skal utføre enkle oppgaver. Jeg tror mye av dette er hormonelt, og jeg er ikke vant til å være sammen med så mange folk på et lite sted i lang tid. Jeg pleier å være ute hele tiden. Nå har jeg ingen andre steder å gå til enn bilen min. Så jeg sitter mye der. Det er min trygge plass, forklarte hun.

«American Idol»-dommeren understreker imidlertid at hun ser voldsomt frem til sin nye tilværelse som mamma.

LES OGSÅ: - De har satt ny bryllupsdato

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer