FØR: Firebarnsmoren Ulrika Jonsson innrømmer at hun lenge har vært plaget av sine store bryster. Her er hun avbildet i september i fjor. Nå har hun fått en helt annen fasong. Foto: Stella Pictures
FØR: Firebarnsmoren Ulrika Jonsson innrømmer at hun lenge har vært plaget av sine store bryster. Her er hun avbildet i september i fjor. Nå har hun fått en helt annen fasong. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ser ut som en 16-åring

Den svenske 41-åringen har kjøpt seg helt ny kropp.

SEHER.NO: Etter å ha operert seg for 140.000 kroner viser nå Ulrika Jonsson (41) fram sin nye figur på forsiden av magasinet Hello!.

Og den svenske TV-kjendisen er strålende fornøyd med resultatet av operasjonene.

- Det har tatt 41 år før jeg har følt meg så bra, dette har virkelig forandret livet mitt.

- Jeg ville bare reparere det moder jord har lagt på meg etter årene med barnefødsler, sier hun til Hello!.

Ulrika har redusert brystene, fikset på magen og fjernet fett fra armene.

- Det beste er at mine "nye" bryster faktisk er mine gamle som har gjenoppstått. Ingen diett eller trening kunne ha fått dem slik. Jeg føler det som om jeg har brystene til en 16-åring, sier Ulrika, som i vår vant kjendisversjonen av Big Brother i Storbritannia.

Hun legger ikke skjul på at fire fødsler har satt sitt preg på kroppen, men nå føler hun seg bedre enn på lenge.

- Den siste graviditeten tok virkelig på kroppen. Jeg blir 42 neste måned og den eneste sjokknyheten er at jeg for en gangs skyld er virkelig lykkelig, sier hun.

Ulrika har en ett år gammel sønn Malcolm med den amerikanske regissøren Brian Monet, og har i tillegg sønnen Cameron (13) med John Turnbull, datteren Bo (7) med Markus Kempen og tre år gamle Martha sammen med Lance Gerrard-Wright.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han sa jeg var for brei over ræva