SVULMER OPP: Christer Falck sammenligner seg selv med elefantmannen etter å ha blitt bitt av et tusenbein mens han sov i Malaysia. Foto: PRIVAT
SVULMER OPP: Christer Falck sammenligner seg selv med elefantmannen etter å ha blitt bitt av et tusenbein mens han sov i Malaysia. Foto: PRIVATVis mer

- Jeg ser ut som elefantmannen

Christer Falcks ansikt svulmer opp etter insektbitt.

SEHER.NO:  Christer Falck (40) er foreløpig ikke blant de 20 i produksjonsstaben til årets «Robinsonekspedisjon» som har blitt rammet av den alvorlige smittsomme sykdommen denguefeber, men de siste dagene har likevel blitt en smertefull opplevelse for programlederen.

 Et insektbitt har ført til at ansiktet svulmet kraftig opp, noe som gir kraftige smerter.

- Jeg har sannsynligvis blitt bitt av et tusenbein for fem dager siden mens jeg sov, og ansiktet mitt blir bare verre og verre. Jeg får kortison, men det har ikke hjulpet så mye. Det svir noe helt jævlig. Jeg ser ut som elefantmannen, sier Christer Falck til Seher.no.

Sammen med deltakerne og resten av Robinson-crewet sitter Christer Falck i karantene i den malayiske byen Johur Barat, og han innrømmer at stemningen på hotellet er nedtrykt.

- Det er selvfølgelig verst for de som har blitt rammet av denguefeber, men alle er veldig skuffet. For min egen del regner jeg med at hevelsen i ansiktet skal gå ned etter hvert, selv om hverken antibiotika eller kortison har virket foreløpig.

- Jeg skal nå komme meg til en hudekspert i Singapore, som forhåpentligvis kan hjelpe meg, sier Christer til Seher.no.


I tillegg til smertene i ansiktet, avslører han at det også er en prøve for tålmodigheten å sitte på hotelrommet i Malaysia, mens han egentlig skulle jobbet foran kamera.

- Det blir mye venting. Men nå har jeg heldigvis fått NBC News på rommet, så jeg kan holde meg litt oppdatert. Så lenge jeg sitter her i Malaysia håper jeg imidlertid at vi skal klare å  komme i gang med innspillingen igjen, sier han.

LES OGSÅ: - Har aldri opplevd noe lignende