FORNØYD: Da Kelly Brook gjestet TV-programmet «Good Morning Britain» denne uken, avslørte hun at hun ikke skammer seg over sin livssituasjon.  Foto: Rex Features
FORNØYD: Da Kelly Brook gjestet TV-programmet «Good Morning Britain» denne uken, avslørte hun at hun ikke skammer seg over sin livssituasjon. Foto: Rex FeaturesVis mer

- Jeg ser på det som suksess å være ugift og barnløs

Modell Kelly Brook har ingen planer om å slå seg til ro med det første.

SEOGHØR.NO: Britiske Kelly Brook (36) er blant annet kjent fra TV-serien «Smallville» og skrekk-komedien «Piranha 3D».

Men de aller fleste gjenkjenner nok Brook best som modell, og hun har fått mye oppmerksomhet for å ha vært mer formfull enn fotomodeller flest.

Hun er også kjent for sitt turbulente kjærlighetsliv, og har blant annet vært sammen med stjerner som skuespiller Jason Statham (49), fotballspiller Danny Cipriani (28) og rugbyspiller Thom Evans (31).

Da den formfulle skjønnheten gjestet talkshowet «Good Morning Britian» denne uken, åpnet hun seg om sin nåværende livssituasjon.

- Jeg ser på det som suksess å være 36 år, ugift og barnløs, sa hun under innspillingen, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFILERT PAR: Kelly Brook var sammen med rugbyspiller Thom Evans fra 2010 til 2013.  Foto: Ap
PROFILERT PAR: Kelly Brook var sammen med rugbyspiller Thom Evans fra 2010 til 2013. Foto: Ap Vis mer

Falt for kjekk franskmann

Videre forklarte hun nettopp hvorfor hun ikke føler på stresset ved å måtte slå seg til to:

- Livet mitt er fullt av kaos. Jeg er frem og tilbake hele tiden. Så å prøve og få et kjærlighetsforhold til å fungere mens jeg samtidig fokuserer på karrieren, er veldig vanskelig, slo hun fast og fortsatte:

- Jeg har aldri hatt noe særlig tid til menn, selv om det kan virke som livet mitt kun har dreid seg om dette. 

Saken fortsetter nedenfor.

Postcard from Capri

Et bilde publisert av Kelly Brook (@iamkb)

Brook har imidlertid ikke gitt opp kjærligheten av den grunn. For tiden er hun sammen med den kjekke franskmannen Jeremy Parisi som hun under TV-intervjuet kaller «den rette».

- Jeg bodde i Los Angeles og drev med kampsport for å holde meg i form. Så oppdaget jeg en video i sosiale medier, og begynte å skype med mannen i videoen i et halvt år. Vi møttes og til slutt utviklet forholdet seg. Han er fantastisk, strålte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Mamma Mia

Et bilde publisert av Kelly Brook (@iamkb)

- Det var som å bli mobbet

I november 2014 brøt Kelly med av-og-på kjæresten, realitystjernen David McIntosh (30), for godt. Kort tid etter bruddet avslørte han at han følte seg undertrykt i forholdet.

- Jeg har aldri følt meg så utskjelt i hele mitt liv. Hun sa de mest frastøtende tingene til meg da vi kranglet. Det var som å bli mobbet. Hun sa barnslige ting for å såre meg hele tiden, sa McIntosh til bladet Reveal den gang.

Den vakre modellen fikk forholdet til å fremstå fantastisk da hun snakket med media, men slik skal det altså ikke ha vært, ifølge eks-kjæresten.

- Hun ga intervjuer og tvitret om at hun var stormforelsket, men sannheten er at vi kranglet, fortsatte realitystjernen.

DRAMATISK BRUDD: I november 2014 brøt Kelly med av-og-på kjæresten, realitystjernen David McIntosh. Foto: wenn.com
DRAMATISK BRUDD: I november 2014 brøt Kelly med av-og-på kjæresten, realitystjernen David McIntosh. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg falt for hele mannen!