- Jeg ser overvektig og trist ut

TV-stjernen Lauren Goodger vil slanke vekk 12 kilo etter at hun så feriebildene av seg selv.

<strong>PÅ FEST I MIAMI:</strong> Tidligere denne måneden var TV-stjernen Lauren Goodger i Miami for å feste og slappe av sammen med sine venninner. Foto: All Over Press
PÅ FEST I MIAMI: Tidligere denne måneden var TV-stjernen Lauren Goodger i Miami for å feste og slappe av sammen med sine venninner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lauren Goodger (25) har blitt en av Storbritannias mest omtalte kvinner etter at hun ble med i den prisbelønte realityserien «The Only Way is Essex».

Men suksessen til TV-serien - som her til lands sendes på kanalen FEM - har vært et tveegget sverd for Lauren.

Til tross for at hun ofte legger ut lettkledde bilder av seg selv på sin Twitter-side, har 25-åringen aldri lagt skjul på at hun har et svært usikkert forhold til sin egen kropp.

Nå har nye bilder fra Laurens siste bade- og feste-ferie til Miami med venninnene gitt realitystjernen et nytt sjokk.

- Jeg hater dem. Jeg ser overvektig og trist ut, klærne ser ut som om de ikke passer, sier hun til bladet new! ifølge Daily Mirror.

Til tross for at flere eksperter og fans har gitt henne ros for hennes sunne kropp har hun nå lagt drastiske planer for å skaffe seg drømmekroppen.

- Herregud, jeg vil ikke se dette, jeg ser skrekkelig ut. Bør jeg gå ned i vekt for å se bra ut på bilder? Jeg vil gjerne miste 12 kilo nå med en gang, sier hun.

Foreløpig har Lauren ikke røpet hvordan hun vil gå fram for å lykkes med sin drastiske slankekur.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer