- Jeg ser opp til Martin

Else Kåss Furuseth synes det var stas at hennes gode venn Martin Beyer-Olsen vant over henne selv.

I STORSLAG: Martin Beyer-Olsen (f.v.) synes det var stor stas å vinne årets Stå opp-pris. Jånni Kristiansen, Zahid Ali og Else Kåss var også nominerte, men var enige i at Martin var en verdig vinner. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
I STORSLAG: Martin Beyer-Olsen (f.v.) synes det var stor stas å vinne årets Stå opp-pris. Jånni Kristiansen, Zahid Ali og Else Kåss var også nominerte, men var enige i at Martin var en verdig vinner. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Martin Beyer-Olsen (31) ble vinneren av årets Stå opp-pris for standup-komikere.

Han er kjent fra blant annet P3 og Roast fra Chat Noir, og nå også for sin Øystein Sunde-parodi i «Torsdag kveld fra Nydalen».

De nominerte til humorprisen var «Torsdag kveld fra Nydalens» Else Kåss Furuseth (31), moromannen Zahid Ali (35) og standup-veteran Jånni Kristiansen (58).

- Jeg ser opp til Martin. Han er virkelig en verdig vinner. Han er en av mine beste venner, og det var veldig stas at han vant. Martin er en av de komikerne som jobber desidert hardest, og jeg stemte på ham selv også, sier Else til Seoghør.no.

- Det var gøy å vinne, jeg hadde forventa det 25 prosent, skøyet vinneren selv.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Herborgs Märtha-hets skaper reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer